Adam Brody: öt dolog, amiért imádjuk a Bármit, csak ezt ne sztárját

Film Independent Spirit Awards - Arrivals
AFP/AFP or licensors - AFP
Adam Brody Narancsvidék sorozat
Adam Brody a mi új kedvencünk. Feltúrtuk a netet, a múltját, a fotóit, szóval mindent, de mindent, és nem is tudjuk, hol kezdjük, de készítettünk egy listát arról, miért imádjuk a Bármit, csak ezt ne sztárját. Szóval tadaaaammm: öt dolog, Adam Brodyról, amit eddig még nem tudtál.

Adam Brody az új sármőr. A szívtipró, aki nem szeretne feltűnő lenni, de mégis pont ettől lesz az. A mosoly mögött ott a huncutság, amit a nők imádnak. Lássuk, mi mindent kell tudni a Bármit, csak ezt ne sztárjáról.

Adam Brody huncut mosolyát imádják a nők
Adam Brody huncut mosolyát imádják a nők
Forrás: AFP

 

Adam Brody: a srác, akit mindenki ismer valahonnan

Adam Brody a Szívek szállodájában is játszott, méghozzá Dave Rygalskit, a srácot, aki egy éjszaka alatt elolvasta a Bibliát. A lelekesedésnek egy célja volt, hogy meggyőzze barátnője vallásos anyját, hogy ő kísérhesse el Lane-t a bálba. Feltűnt a Mr. és Ms. Smith-ben, a Körben, és a Smallville-ben is, de ott csak egy kurta epizódszerepecske jutott neki. A producerek akkor még nem sejtették, hogy erre a srácra bizony nagy jövő vár...De aztán jött a Narancsvidék, ahol Seth Cohen szerepében végre megmutathatta, mit tud. 

Ha csak dobolna, azt is imádnánk! 

Emlékszel még a suliban a rockbandára? Na, Adam Brody pont egy ilyen csapatban zenélt. A színészi karrier előtt volt néhány év, amikor Adam azt gondolta, hogy dobolásból fog megélni. A Big Japan nevű banda zenei karrierje ugyan nem jött össze, de itt egy koncertvideó a régmúltból, ami csaknem húsz évvel ezelőtt készült. 

Odaadó férj és példás családapa

Adam Brody nem cicózott, a megfelelő pillanatban feleségül vette a Gossip Girl sztárját, Leighton Meestert, akivel azóta is boldogan élnek, sőt! Két gyermekük van, akikkel a megfelelő távolságot tartják a nyilvánosságtól. Na pont ezért imádják őt a rajongói. 

Bármit, csak azt ne

Az új sorozatban Adam Brody igazán meg tudja csillogtatni a tehetségét. A sztori szerint miután egy szabadelvű podcaster és egy szinglivé vált rabbi egymásba szeretnek, már csak az a kérdés, hogy a kapcsolatuk túléli-e különböző életstílusukat és kotnyeles családjukat. Az első meglepetés máris megvolt, Adam Brody és Kristen Bell filmbéli csókja mondjuk úgy nagyot szólt: 

a fél világ azon ámult, hogy milyen jó a kémia a két színész között a filmvásznon. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.