„Egy darabig felszívódok" - Nagy bejelentést tett Azahriah

bejelentés visszavonulás Azahriah
Hazánk jelenleg legnépszerűbb előadója a közösségi oldalán jelentette be vasárnap este, hogy visszavonul. A rajongókat váratlanul érte Azahriah bejelentése.

„Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem, hogy az a jelenés nagyobb lesz, mint bármi eddig. Őszintén hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra, keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek, és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz. Nov. végén jön a film/pusi koncertfilm, most meg lemegy az Európa-tour, eztán egy darabig felszívódok" - mondta Azahriah a közösségi oldalán egy videóban, amit vasárnap este tett közzé.

Azahriah
Azahriah visszavonul
Forrás: Facebook/Azahriah

Érthető, hogy mindenki meglepődött a visszavonulás hírén, hiszen az előadó májusban három nagykoncertet adott a Puskás Arénában és a Sziget Fesztivál nagyszínpadára is meghívást kapott, jelenleg pedig éppen Európa különböző nagyvárosaiban lép fel - nem nagyon lehetne ettől sikeresebb. 

Hamarosan a mozikban az Azahriah-film

Az Azahriah életútját bemutató dokumemtumfilm (Mi vagyunk Azahriah) pedig a jövő hónapban kerül a mozikba.

„Ha már filmet csinálunk, akkor abban én nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel, az a zene. Ha egy zenében azt éreztem, hogy ez nekem támaszt nyújt, akkor az olyan volt, mint egy otthon. Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy én befussak" - mondta a koncertfilmről korábban Azahriah.

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.