Lefotózták a Baywatch-sztár hajléktalan exfeleségét: a volt modell mocskosan, a járdán ülve ebédelt

Loni Willison, akkor és most, modell, hajléktalan,Baywatch-sztár exneje, Jeremy Jackson volt felesége
Getty Images/Northfoto -
Loni Willison modell hajléktalanság Baywatch Jeremy Jackson
Az egykori modellt, Loni Willisont a héten újra látták, ahogy koszosan, egyedül ebédelt egy Los Angeles-i járdán ülve. A Baywatch sztárjának, Jeremy Jacksonnak az exfelesége nagyon megviseltnek tűnt, ahogy a holmijaival körülvéve, mocskos kézzel ette a kukából szedett hamburgerét.

Az egykori Baywatch-sztár, Jeremy Jackson volt feleségét, a bajba jutott egykori sztárt, Loni Willisont az elmúlt években többször is látták az utcán élelem után kutatni. A volt modellről rengeteg kép megjelent, amint a kezén zúzódásokkal, törött ujjal húzza maga után a bevásárlókocsit, amelyben a ruháit és egyéb holmijait tárolja és szállítja.

Loni Wilson és az egykori Baywatch-sztár, Jeremy Jackson exfelesége
Loni Wilson és az egykori Baywatch-sztár, Jeremy Jackson exfelesége egykor ünnepet modell volt
Forrás: FilmMagic/Rhino Records Pop Up Store Opening Night Party With Special Performance By Thelonious Monster

A Baywatch sztárjának exe evés közben egy aeroszolos alapozó festéket fújt egy papírzacskóba

Többször lefotózták már Loni Willisont, ahogy hajléktalanként tengeti az életét. A volt modell többnyire Los Angeles utcáin bóklászik: néhány hónappal ezelőtt látták, amint festékes kézzel joghurtot evett, tavaly év végén pedig egy 99 centes boltban fotózták le, egy üdítővel és egy csomag cukorkával a kezében. Ezúttal a járdán ülve, a holmijaival körülvéve evett egy kukából szedett hamburgert, majd egy papírzacskóba alapozó festéket fújt egy aeroszolos flakonból. Nem nehéz kikövetkeztetni, miért...

Loni néhány évvel ezelőtt még ünnepelt modell volt, aki a tragikus bukásáért és minden problémájáért az életben volt férjét, Jeremy Jacksont, a Baywatch egykori sztárját hibáztatja az összes problémáért az életében. Az év elején egy interjúban megkérdezték tőle, mikor fordult ilyen rosszra az élete. Erre egyszerűen így válaszolt: „A volt férjem. Hogy hozzámentem. De legalább elváltam... ez mindent megoldott”.

A színész és a modell csupán két évig voltak házasok, és a szakításuk és válásuk meglehetősen hangosra sikerült. Loni, aki korábban olyan magazinoknak állt modellt, mint a Glam Fit, a Flavour és az Iron Man, azt állította, hogy egy veszekedés során, amikor mindketten részegek voltak, Jeremy megpróbálta megfojtani őt. Az incidens következtében két bordája eltört, a nyaka megsérült, az arcán és a testén pedig karcolások keletkeztek. Az ügyet azonban ejtették, miután Willison úgy döntött, hogy nem emel vádat.

Loni, aki mentális problémákkal küzd, 2018 óta él az utcán, saját magyarázata szerint azért, mert nem tud bezárva élni, mivel egy ideig valaki nap mint nap áramot vezetett a testébe, ezért már nem lehet elektromosság közelében, mivel a teste vonzza azt. A volt modell azt is elmondta, hogy „a sok áramütést csak mentamfetamin szedésével lehetett helyrehozni”.

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.