Elvált magyar feleségétől, most úja megnősül: Sophia Loren fia megmutatta menyasszonyát

Carlo Ponti válás Sophia Loren menyasszony
Sophia Loren fia még 2004-ben vezette oltár elé Budapesten Mészáros Andreát. Carlo Ponti Jr. és a hegedűművész házassága azonban zátonyra futott, Ponti pedig egy másik nő oldalán boldog.

Nem lehet tudni, hogy mikor vált el Mészáros Andrea és Carlo Ponti Jr., egy dolog biztos, 2014-ben mutatkoztak utoljára együtt nyilvános eseményen. Andreának és Carlónak két közös gyermeke született, Vittorio 17 éves, Beatrice pedig 12. A gyerekek a váls ellenére is tartják a kapcsolatot híres nagymamájukkal.

Carlo Ponti Jr, és exfelesége Mészáros Andrea 2014-ben
Carlo Ponti Jr, és exfelesége, Mészáros Andrea 2014-ben
Forrás: Getty Images via AFP

Carlo Ponti Jr. újra megnősül

Carlo Ponti állítólag már 2022-ben együtt volt új szerelmével, a georgiai zumbaoktatóval, Mariam Sharmanashvilivel. A zenész az X-en jelentette be, hogy a nő már a menyasszonya, amikor egy, a Sophia Loren 90. születésnapi partiján készül fotót posztolt kettejükről.

„Mariam Sharmanashvilivel, menyasszonyommal, múzsámmal és szerelmemmel édesanyám, Sophia Loren 90. születésnapján Rómában, Olaszországban. Te vagy az én inspirációm, erőm és fényem!!!" - írta a képhez Ponti. 

Sophia Loren 90 éves lett

A díva szeptermber 20-án ünnepelte 90. születésnapját. A jeles alkalomból Loren átvehette a Cinecittà-díjat életművéért. Az eseményről Carlo Ponti Jr. is posztolt, megmutatta fiát is, Vittoriót


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.