77 éves lesz Charlie: így ünnepel az ikonikus magyar zenész

születésnap Horváth Charlie koncert Papp László Budapest Sportaréna
Aréna-koncerttel ünnepli 77. születésnapját a zenészlegenda. Charlie nagykoncertjén örökzöld dalai mellett látványos színpadkép és számos vendégelőadó gondoskodik majd a jó hangulatról.

Bár október 28-án tölti be 77. életévét Horváth Charlie, ő két nappal azelőtt, október 26-án szombaton ad nagykoncertet a Papp László Budapest Sportarénában.

Horváth Charlie
Horváth Charlie 77 éves lesz: a Papp László Budapest Sportarénában ad nagykoncertet
Forrás: Duna TV

Charlie számára különösen fontosez a születésnap

„Csodálatos, de nem a méret a lényeg, hanem a közönség, akik mindig szeretetet és erőt sugároznak felém a nézőtérről. A 7-es a szerencseszámom. Nem értek a számmisztikához, de úgy érzem, lehet bennük erő” – nyilatkozta a Borsnak Horváth Charlie. A zenészt azt elárulta, hogy  Curtis és Freddie is fellép majd a Charlie 77-koncerten.

Charlie már jó ideje együtt dolgozik fiatal zenészekkel, mint Fredie-vel és Curtisszel, sőt közös dalaik is vannak. Utóbbival például tavaly nyáron adtak ki egy ütős nyári slágert, Maradunk végig címmel.

Lesz Charlie 88? 

A zenész azt is elmondta, hogy a szombati koncertet követően lesz afterparty is, és arról is beszélt, hogy esze ágában sincs visszavonulni. "Ha majd nem megy, ha majd a hang, amit kiénekelek, hamis és erőtlen lesz, akkor abbahagyom (...) Nem szeretnék megbántani senkit, de nincs az az összeg, amiért rá tudnának venni egy ilyen playbackszerű kamubulira, ahol tátogni kell, miközben felvételről szól a dal. Ez a közönség igazi semmibevétele. Illene tudni, mikor kell abbahagyni"  - nyilatkozta korábban „Szeretném még jó sokáig látni a kis unokámat!” – mondta, és hozzátette, azt, hogy lesz-e Charlie 88 elnevezésű koncert is, „a Jóisten dönti majd el”. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.