Felismerhetetlen a Downton Abbey sztárja: új sorozatában, lenyűgöző külsővel debütál

"Downton Abbey" New York Premiere, Elizabeth McGovern
AFP/AFP or licensors - AFP
sorozat Elizabeth McGovern Downton Abbey
A közönség rajong érte és a kritikusok is szeretik az 1980-ban ismertté vált színésznőt, akinek tehetségét korán felismerték. Nem véletlen, hogy a Downton Abbey sztárja, Elizabeth McGovern a Ragtime című film 1981-es adaptációjában nyújtott alakításáért Oscar-jelölést kapott.

A ma már 63 éves Elizabeth McGovern a legtöbb filmrajongó számára onnan ismert, hogy ő alakította a Downton Abbey című korszakos drámában Lady Cora Crawley karakterét. A színésznő azonban a kosztümös filmtől teljesen eltérő műfajban is játszik, új fantasy-sorozatában, a Talamascában Helent formálja meg. A új szerephez új, meglehetősen feltűnő új külső dukál. 

Elizabeth McGovern, Downton Abbey, új külső, új sorozat, fantasy
A Downton Abbey egykor feketehajú sztárjának haja az új filmjében ősz
Forrás: AFP

A Downton Abbey sztárja ősz hajjal is lenyűgőző

A Downton Abbey sztárja, Elizabeth McGovern koromfekete haja, amely eddigi karrierje során jellemezte, úgy tűnik, mostanra a múlté. A forgatáson készült képek azt mutatják, hogy a színésznő a karaktere kedvéért teljesen új külsőt öltött magára. Teljesen fekete ruhát visel, amiből vállig érő, ezüstös ősz egyenes frizurája még jobban kiemelkedik.

A sorozat Anne Rice írónő könyvsorozatán alapul, aki az Interjú a vámpírral és a Mayfairi boszorkányok könyvváltozatát is írta.

A hivatalos leírás szerint a The Talamasca „a világszerte szétszóródott boszorkányok, vámpírok és más lények felkutatásáért és megfékezéséért felelős férfiakra és nőkre” fog koncentrálni. A tervek szerint a sorozatot 2025-ben mutatják be az AMC és az AMC+ csatornákon.

Elizabeth először 1980-ban vált ismertté, miután filmes debütálását követően a Hétköznapi emberek című családi drámában debütált, amelyben Donald Sutherland és Judd Hirsch színészlegendákkal osztozott a vásznon.
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.