Georgina Rodriguez teljesen meztelen: Cristiano Ronaldo párja csak egy táskát visel

"Diva E Donna" Prize Red Carpet - The 81st Venice International Film Festival, Georgina Rodriguez
NurPhoto via AFP/Daniele Cifalà/NurPhoto - NurPhoto via AFP
Georgina Rodriguez GUESS Holiday 2024 Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo modell barátnője nem szégyellős. Georgina Rodriguez az egyik legnagyobb divatmárka új kampányában teljesen meztelenül látható, csupán egy táskát visel.

Irigylésre méltó idomokkal rendelkezik Georgina Rodriguez, és akkor az erotikus pillantásairól, amelyekkel a kamerába nézett a GUESS Holiday 2024 kampányához készült fotókon, nem is beszéltünk. A modell, aki em mellesleg a világklasszis futballsztár, Cristiano Ronaldo lányainak anyja, teljesen meztelenül pózolt, csupán a divatmárka stílusos táskái takartak el néhány (test)részletet.

Georgina Rodriguez
Georgina Rodriguez irigylésre méltó gömbölyű formákkal rendelkezik
Forrás: AFP/AFP or licensors

Georgina Rodriguez sminkje és göndör fürtökbe formázott barna haja a klasszikus Hollywoodot idézte

A meztelen fotók mellett azért készültek a modellről ruhás képek is. Egy elegáns farmer overall, egy bordó, piros kötött szett és egy mini, váll nélküli, rózsás, virágmintás mini ruha is repertoáron volt a kampányfotózáson.

A neves fotós, Nima Benati által készített Holiday kampány tökéletesen érzékelteti Georgina sugárzó személyiségét és a márka ünnepi csillogását. Miután már több kampányban is képviselte a márkát, Paul Marciano kreatív igazgató a következőket hangsúlyozta: „Georgina tökéletesen megtestesíti a a márka női szellemiségét — szépsége, magabiztossága és eleganciája a márkánk ideális arcává teszi őt. Az évek során csodálatos élmény volt vele dolgozni, és ez az új kampány ismét előtérbe helyezi ikonikus megjelenését és a márka lényegét” — mondta, és hozzátette:.

„Amiatt is izgatottak vagyunk, hogy ismét Nima Benatival dolgozhatunk együtt, akinek művészi látásmódja és hihetetlen tehetsége a kamera mögött olyan életre keltette ezeket a képeket, amelyek valóban a márkánk szellemiségét tükrözik”.

 

Georgina Rodriguez sikeres Netflix-realityshow-ja, az Én, Georgina a múlt hónapban tért vissza, ezúttal a családja Szaúd-Arábiába költözése került reflektorfénybe. Az elbűvölő modell az új évad első epizódját azzal nyitotta, hogy bevallotta, megkönnyebbült, hogy maga mögött hagyhatja Manchestert. Mióta megismerkedett a focistával, Georgina követte az ötszörös aranylabdás Ronaldót Madridból Torinóba, Manchesterbe, majd Al Nassrba.

 „Amikor Cris közölte velem, hogy az Al-Nassrban fog játszani, annyira megkönnyebbültem, mert készen álltam arra, hogy elhagyjam Manchestert” beszélt őszintén a bejelentésre adott reakciójáról Georgina.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.