Kate Moss lánya édesanyja nyomdokaiba lépett: így vonult a kifutón a 22 éves Lila - FOTÓ

The King's Trust 2024 Global Gala, Kate Moss
WireImage - Taylor Hill
divatbemutató modell kate moss Lila Moss Párizsi Divathét
A 22 éves Lila édesanyját követve modellnek állt, tehetségét a párizsi divathéten mutatta meg. Kate Moss lánya lenyűgözően nézett ki.

Lila Moss bebízonyította, hogy az alma nem esett messze a fájától. Kate Moss lánya ugyanis édesanyja nyomdokaiba lépve a párizsi divathét kifutóján vonult modern hercegnőként. A Disney-meséket idéző szettet a hozzá illő helyen mutatták be, a párizsi Dinsneylandben.

Kate Moss, Kate Moss lánya
Kate Moss lánya, Lila Moss édesanyja nyomdokaiba lépett
Forrás: AFP

Kate Moss lánya a kifutón: ilyen csodálatosan festett Lila

A 22 éves Lila Moss megmutatta, hogy örökölte édesanyja tehetségét. Kate Moss lánya modellként a párizsi divathét kifutóján vonult, méghozzá igen különleges helyszínen: Disneylandben. Lila egy sárga bodyban mutatta meg alakját, amelyre egy áttetsző, lilás felsőrészt húzott. A szettet fekete magas sarkú egészítette ki, valamint a hercegnőket idéző smink: lila szemhéjak és rózsaszín ajkak. 

Kate Moss lánya, Lila Moss
Így  vonult a kifutón Kate Moss lánya, Lila
Forrás: Getty Images

A híres vidámpark természetesen nem fogadott látogatóak a divatbemutató ideje alatt, amelyen Lilán kívül más sztárok is felvonultak, köztük Kylie Jenner és Irina Shayk. Kate Moss lánya egyébként nem sokkal a bemutató előtt ünnepelte a 22. születésnapját, így a bulira is Párizsban kerítettek sort, amelyen ott volt édesanyja és nagynénje, Lottie Moss is.

Karikás szemek, sápadt arc, zörgő csontok: Kate Moss a heroin chic ideálja volt

A szupermodell elárulja, hogy a hírhedt heroin sikk korszakának ideáljaként, kinézete miatt milyen szörnyű bántásokat kapott a kilencvenes években az anorexiás lányok szüleitől. Kate Moss csupán egyetlen ezzel kapcsolatban tett megjegyzését bánta meg.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.