Íme a valódi oka annak, amiért tárt karokkal fogadják Harry herceget az Egyesült Királyságban

Sentebale Gathers Innovative Funders & Business Leaders in Southern Africa - Day 3
Getty Images for Sentebale/Sentebale Gathers Innovative Funders & Business Leaders in Southern Africa - Day 3 - Brian Otieno
brit királyi család Egyesült Királyág Harry herceg
Egy szakértő szerint a herceg még nem „égette fel az összes hidat” a brit nyilvánossággal, azt állítja, hogy van még visszaút a száműzött számára. Véleménye szerint Harry herceget valószínűleg „visszafogadják” az Egyesült Királyságban, mivel a brit közönség még mindig „bájosnak és megnyerőnek” találja őt.

Harry herceg népszerűsége Nagy-Britanniában drámaian csökkent, mióta 2020-ban feladta királyi kötelezettségeit és feleségével, Meghan Markle-lal az Egyesült Államokba költözött. Harry ritkán látogat haza, főként olyan eseményeken vesz részt, amelyek közel állnak a szívéhez. Tavaly a hírek szerint a herceg házat keresett Nagy-Britanniában, miután ki kellett költöznie a brit bázisául szolgáló Frogmore Cottage-ból, de a keresését jelentősen akadályozta a Belügyminisztériummal folytatott biztonsági vitája.

Harry herceg
Harry herceget tárt karokkal várják vissza az Egyesült Királyságba
Forrás: Getty Images/2024 Concordia Annual Summit

Íme a valódi oka annak, amiért tárt karokkal fogadják Harry herceget az Egyesült Királyságban

Jennie Bond királyi szakértő azt állítja, hogy a herceg nem „égette fel az összes hidat” a brit nyilvánossággal, és van még számára visszaút. Az OK! magazinnak ezt mondta: 

„Nem hiszem, hogy Harry minden hidat felégetett a brit közönséggel. Van valami Harryben, ami továbbra is elbűvölő és vonzó marad."

„A családja elleni támadásokat soha nem fogják elfelejteni… de talán végül megbocsáthatóak lesznek, legalábbis elég ember számára ahhoz, hogy szívesen lássák őt itt.”

Azonban a szakértő arra is rámutatott, hogy a herceg talán nem akar visszatérni korábbi életébe „semmilyen formában”.

Kifejtette:

 „Ő egy másfajta 'szolgálatot' kovácsol, ahogy ő fogalmaz... és szerintem ezen az úton fog továbbhaladni, miközben Meghan inkább a kereskedelmi tevékenységeket folytatja.” 

A Sussexi herceg az elmúlt hetekben egyedül járt New Yorkban, Londonban és Dél-Afrikában, hogy támogassa azokat az ügyeket és jótékonysági szervezeteket, amelyek fontosak számára. Harry New Yorkban több nagy nyilvánosságot kapott eseményen vett részt a hercegné nélkül.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.