Ekkora a baj? Harry herceg Meghan Markle nélkül töltötte a születésnapját

Sentebale Gathers Innovative Funders & Business Leaders in Southern Africa - Day 3
Getty Images for Sentebale/Sentebale Gathers Innovative Funders & Business Leaders in Southern Africa - Day 3 - Brian Otieno
ünneplés Meghan Markle Harry herceg születésnap
A herceg az elmúlt 15 napban tíz különálló eseményen vett részt felesége nélkül, köztük New Yorkban, Londonban és Lesothóban. Harry herceg állítólag a 40. születésnapján az estét a barátaival töltötte, nem pedig Meghannal.

Harry herceg egy túrázással ünnepelte ezt a fontos mérföldkövet az életében, és köszönő üzenetében említést sem tett a feleségéről. Ez azután történt, hogy a pár több külön programot szervezett, beleértve Harry egyéni londoni és lesothói útjait az elmúlt hetekben.

Harry herceg
Harry herceg Meghan Markle nélkül ünnepelte a 40. születésnapját
Forrás: Getty Images

Harry herceg Meghan Markle nélkül töltötte a születésnapját

A házaspárhoz közel álló források szerint Meghan foglalta le a túrát Harry és barátai számára. Az is kiderült, hogy Meghan lemondott egy jótékonysági eseményt, amelyen Harry herceggel együtt vett volna részt, betegségre hivatkozva. Meghan utoljára Harry születésnapja előtti napon jelent meg nyilvánosan, és az év elején alig tartózkodott a montecitói otthonukban, miközben Harry „egyedül lézengett” egy helyi kávézóban.

Tavaly az a hír járta, hogy a pár hosszabb időszakokra külön élt, ám ezt a hozzájuk közel álló források tagadták. Azt mondták, hogy, mint minden párnak, nekik is vannak nézeteltéréseik, de továbbra is erősek maradnak. Ugyanakkor Meghan egyre frusztráltabb Harry Egyesült Királyságban folytatott biztonsági pereivel kapcsolatban. Azt is híresztelik, hogy a pár nem ért egyet gyermekeik, Archie és Lilibet nevelését illetően sem. Harry nem szeretné, ha a gyerekek nyilvános eseményeken megjelennének, mivel félti őket a fotózásoktól, de Meghan viszont inkább megengedné nekik, hogy több helyi eseményen részt vegyenek.

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.