Elton John: „Hogy őszinte legyek, nem sok maradt belőlem"

Glastonbury Festival 2023 - Day 5, elton John
Getty Images - Leon Neal
betegség dokumentumfilm Elton John
A zenész számos egészségi problémával küzd. Elton John viccet csinált abból, mi mindene nem működik már jól.

Sir Elton John a Never Too Late című új dokumentumfilmje premierjén beszélt egészségi problémáiról a New York-i Filmfesztiválon. A zenész részletesen elmondta, mi minden kínozza: a rajongók aggódnak érte. 

Glastonbury Festival 2023 - Day 5, elton John
Elton John 2023-ban vonult vissza 
Forrás: Getty Images

Elton John elpoénkodta a betegségeit

A 77 éves zenei legenda humorosan felsorolta a testrészeit, amelyeket az évek során eltávolítottak. „Hogy őszinte legyek, nem sok maradt belőlem. Nincs mandulám, vakbelem. Nincs prosztatám. Nincs jobb csípőm, se bal térdem, se jobb térdem. Valójában csak a bal csípőm maradt meg. De még mindig itt vagyok” - mondta. Hozzátette, a nyáron egy súlyos szemfertőzéssel is küzdött, ezért az egyik szemével még mindig nem lát rendesen, de az orvosai szerint - akiknek nagyon hálás - rendbejön. „Meggyógyulok, de ez egy rendkívül lassú folyamat...” - tette hozzá

2023-ban vonult vissza a világsztár

2023 júliusában 53 év után elköszönt a színpadtól Elton John. A 76 éves világsztár Stockholmban lépett fel utoljára. „Nélkületek most nem ülnék itt. Ti vettétek meg a kislemezeket, az albumokat és a CD-ket, a koncertjegyeket. Nagyon szeretek élőben játszani. Ti éltettetek, sosem felejtelek el benneteket” - mondta akkor.

 


 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.