Jennifer Aniston legújabb videójában felolvas a kutyáinak

Celebrity Sightings In New York City - July 27, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In New York City - July 27, 2024 - James Devaney
furcsaság kutyák videó Jennifer Aniston
A színésznő a minap újabb pillantást engedett Instagram-követőinek 21 millió dollárt érő bel-airi villájába. Jennifer Aniston egy videót töltött fel a közösségi oldalára, amelyben hű társainak, a kutyáinak olvas fel új gyerekkönyvéből.

Jennifer Aniston megosztott egy videót, amelyben új gyerekkönyvét, a Clydeo Takes a Bite Out of Life-ból olvas fel négy kutyájának nappalijában. A színésznő négylábú kedvencei a hófehér kanapán ülve figyelmesen hallgatják gazdáik szavait.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston imádja kutyáit
Forrás: Getty Images

Jennifer Aniston meseszép otthonába is bepillantást engedett

A színésznő eredetileg 12 millió dollárért vásárolta meg a házat, amikor 2015 augusztusában férjhez ment Justin Theroux-hoz. A házhoz tartozik egy hatalmas medence, egy kültéri pihenőterület és egy tyúkól is. A felvételen a színésznő nappalijába kapunk bepillantást, a videóban egy kandalló is látható a sötétebb tónusú helyiségben, mellette pedig egy kis borospince kapott helyett, amely a konyhája mellett található.

„Úgy tűnik, ezt a közönséget sikerült az ujjaim közé csavarni” — írta a videó mellé.

Nem először mutatja meg otthona egy-egy részletét

A Jóbarátok színésznője korábban már megmutatta, milyen az élet szőrös barátaival, akik gyakran feltartják őt edzés közben, egyik kutyája, Lord Chesterfield még a hajápolási márkája, a Lolavie második születésnapi tortájába is belekóstolt. A sok csínytevés ellenére a színésznő imádja a kedvenceit és örömmel áldozza minden szabadidejét nekik. Aniston gyakran tölt fel róluk fotókat, videókat a közösségi oldalára, amelynek köszönhetően az otthonából is megmutat egy-egy részletet.

A színésznő számára fontos a rendszeres testmozgás és az, hogy mindig kifogástalan külsővel jelenjen meg a nyilvánosság előtt, így nem is volt kérdés számára, hogy egy külön szárnyat kap az otthoni edzőterem az otthonában, ahol minden a rendelkezésre áll ahhoz, hogy kitűnő formában legyen. Kutyáinak szabad bejárása van a ház összes szegletébe, helyet kapnak a kanapén és még a színésznő ágyában is.


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.