Ben Affleck soha nem bánta meg, hogy elhagyta Jennifer Lopezt: a döntése az első perctől végleges volt

Jennifer Lopez Ben Affleck
Getty Images -
döntés Jennifer Lopez & Ben Affleck válás
Ben Affleck a gyerekeire és a munkájára koncentrál, és nagyon boldog. Ezt mondják a színészről, és azt, hogy amióta kitette a lábát Jennifer Lopezzel közös otthonából, egy pillanatra sem bizonytalanodott el.

Két évig voltak házasok, és bár látszólag nagy volt a boldogság, legalábbis eleinte, Ben Affleck második nekifutásra is feladta, és elhagyta Jennifer Lopezt. A válókeresetet augusztus 20-án adta be az énekesnő, a különköltözés dátumaként április 26-át adta meg. Bennfentesek szerint Ben Affleck egy pillanatra sem bizonytalanodott el, a döntése már akkor végleges volt, amikor bőröndjeivel kilépett közös otthonunk ajtaján. 

jennifer lopez és ben affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck a gyerekek miatt néha még találkoznak
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - September 14, 2024

Bár az egykori sztárpár rajongói nagyon szerették volna újra együtt látni őket, és néha a gyerekek miatt meg is jelennek együtt, Ben Affleck a költözése pillanatától külön él Jennifer Lopeztől. Több forrás is elmondta, hogy már májusban, A könyvelő 2. című film forgatásának idején sem éltek együtt, a közös Los Angeles-i otthonuk helyett a sínész egy másik ingatlanban lakott. Júniusban Affleck és Lopez piacra dobták a 2023 júniusa óta közösen használt Beverly Hills-i villájukat, Affleck júliusban egy új, 20 millió dolláros otthont vásárolt magának Los Angelesben.

Jennifer Lopez nem bánja, hogy szingli, és Ben Affleck sem boldogtalan

Jennifer Lopez egy múlt héten megjelent beszélgetésében elmondta, hogy elfogadja a szingli életet.

„Azok az emberek, akik romantikusak, és szeretnek kapcsolatban lenni, és szeretnének együtt megöregedni valakivel, azt gondolják, hogy ez kell ahhoz, hogy teljes életet éljek és boldog legyek. Pedig nem kell” — mondta, és viccesen hozzátette, hogy csak 30 évbe telt, mire ezt megtanulta.

Ben Affleck ismerősei pedig egyenesen azt állítják, hogy a színész boldog, elsősorban a gyerekeire és a munkájára koncentrál, és soha egyetlen percre sem bánta meg, hogy elhagyta Jennifer Lopezt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.