Jennifer Garner boldogabbnak tűnik vőlegénye mellett, mint valaha - Lesifotó

Jennifer Garner
Getty Images -
távkapcsolat Jennifer Garner szerelem Jennifer Lopez
Kapcsolatukról már rengeteg pletyka felmerült, de a napokban készült fotó tanúsága szerint minden a legnagyobb rendben van közöttük. Jennifer Garner és John Miller Brentwoodban találkoztak.

A legnagyobb harmóniában, egymáshoz öltözve kapták lencsevégre Jennifer Garnert és vőlegényét, John Millert. A pár távkapcsolatban él, ritkán látni őket együtt, de most Jennifer Garner brentwoodi otthona közelében készült róluk egy közös kép. 

Jennifer Garner és John Miller kapcsolata túlélte Ben Affleck válását
Jennifer Garner és John Miller kapcsolata túlélte Ben Affleck válását
Forrás: FilmMagic

Jó volt rájuk nézni: Jennifer Garner és vőlegénye összeöltöztek

Jennifer lazacrózsaszín pulóvert viselt, Johnon pedig halványvörös pulcsi volt. Jen ehhez virágos maxiszoknyát és mustársárga tornacipőt, John pedig klasszikus kék farmert választott: a szettjüket itt meg is nézheted. 

Ki az a John Miller? 

John Miller üzletember a CaliGroup holdingtársaság és leányvállalata, a CaliBurger elnöke és vezérigazgatója. Los Angelesben született és nőtt fel, jogi diplomáját a Stanford Law Schoolon szerezte, majd megalapította a CaliGroupot és elindította a CaliBurger gyorsétteremláncot.

Időközben szakíthattak

A 46 éves John és Jennifer románca 2018-ban kezdődhetett, úgy tudni az üzletember akkor el is jegyezte a színésznőt, de közben egy időre szakíthattak, mert 2021-ben Garner People-nak azt nyilatkozta, hogy egyedülálló, és nem is hajlandó a közeljövőben megházasodni. Úgy tudni, a gondot a távkapcsolat okozta, bár most sem együtt élnek. Jen nyilatkozata után nem sokkal újra azt lehetett tudni, hogy együtt vannak, és ez máig egy párt alkotnak. 

John nem örült, hogy Jennifer vigasztalja Ben Afflecket

Kisebb fennakadást okozhatott a kapcsolatukban, hogy Jennifer Garner nagyon belefolyt Ben Affleck és Jennifer Lopez szerelmi életébe, úgy tudni, nehezményezte, hogy párja mindenképpen támogatja exét. 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.