Új fotók kerültek ki Katalin hercegnéről: zárt körű találkozón készültek a felvételek

Katalin hercegné
Getty Images - Max Mumby/Indigo
királyi család fotó katalin hercegné
A Kensington-palota közölt újabb fotókat. Katalin hercegné és Vilmos herceg egy zárt körű találkozót tartottak.

Katalin hercegné lassan visszatért a feladataihoz, ezt bizonyítja az is, hogy nemrég egy zárt körű találkozót tartott. Egy olyan 16 éves fotóssal ismerkedhetett meg, aki a rák egy agresszív fajtájával küzd. Erről közöltek fotókat.

Katalin hercegné
Új fotókat közöltek Katalin hercegnéről
Forrás: i-Images 

Új fotót közöltek Katalin hercegnéről

Miután egy megható videóval bejelentette Katalin hercegné, hogy befejezte a kemoterápiás kezelését, lassanként visszatér a feladataihoz. Ugyan ezzel egy fontos szakasz zárult le, még nem jelenti azt, hogy Katalin teljesen meggyógyult, vagyis nem vetette bele gőzerővel magát a munkába, ám már egyre többször vállal feladatokat. Nemrég Katalin hercegné és Vilmos herceg egy zárt körű találkozót tartottak a windsori kastélyban, ahol egy 16 éves kezdő fotóssal találkoztak, aki a rák egy nagyon ritka és agresszív formájával küzd.

Liz Hatton igyekszik minél több tapasztalatot szerezni, így lehetőséget kapott, hogy fotókat készítsen a párról. A Kensington-palota a közösségi oldalain tett közzé néhányat a Liz által készített képek közül. Vilmos a London Air Ambulance jótékonysági szervezeten keresztül szerzett tudomást Lizről, amelynek ő a védnöke. „Öröm volt ma találkozni Lizzel Windsorban. Egy tehetséges fiatal fotós, akinek kreativitása és ereje mindkettőnket inspirált. Köszönjük, hogy megosztotta velünk fotóit és történetét. W&C" - szólt a képek mellett közzétett személyes üzenet.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.