Újabb királyi baba a láthatáron: Beatrice hercegnő várandós második gyerekével

Beatrice hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi
Getty Images - Karwai Tang
baba Beatrice hercegnő várandós terhes
A Buckingham-palota közleményben jelentette be az örömhírt. Beatrice hercegnő második gyerekével várandós.

András herceg és Sarah Ferguson herceg legidősebb lánya, Beatrice hercegnő várandós. Második közös gyerekét várja férjével, Edoardo Mapelli Mozzival.

Beatrice hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi
Beatrice hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi
Forrás: Getty Images

Beatrice hercegnő második gyerekével várandós

A  36 éves Beatrice hercegnő és férje, Edoardo Mapelli Mozzi második közös gyereküket várják. Az első, Sienna Elizabeth három évvel ezelőtt született, de a hercegnő férje előző kapcslatából származó fiát is neveli, a nyolcéves Christopher Woolfot, vagyis a kicsi lesz a harmadik gyerek a családban. Az örömhírt a Buckingham-palota közleményben tudatta:

Ő királyi felsége, Beatrice hercegnő és Edoardo Mapelli Mozzi úr nagy örömmel jelentik be, hogy kora tavaszra várják második közös gyermeküket

 - írták. „Őfelségét, a királyt tájékoztattuk, és mindkét család örömmel fogadta a hírt" - tették hozzá. A királyi baba a 11. lesz a trónöröklési sorban, nővére, Sienna és édesanyja, Beatrice mögött.

Beatrice és Edo, akik a királyi család nem dolgozó tagjai, négy éve házasok, 2020-ban kötötték össze az életüket a Windsor Great Parkban található Royal Lodge-ban, a királyi kápolnában. A pár a Szent Jakab-palotában lakik, míg a Cotswoldsban lévő 3,5 millió fontos házukat felújítják.

Beatrice hercegnő Sarolta legjobb barátja

A 27 éves korkülönbség ellenére a királyi család két női tagja között meglepően erős kötődés alakult ki. Sarolta hercegnő odavan Beatrice-ért állítja Judi James testbeszédszakértő. Első pillantásra szokatlannak tűnhet, hogy a kilencéves Sarolta hercegnő és a 36 éves Beatrice hercegnő ilyen szoros kapcsolatot ápolnak egymással. A testbeszédszakértő szerint kettejük szívmelengető köteléke örömteli és generációkon átívelő. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.