Hátborzongatóak Matthew Perry utolsó szavai: mintha tudta volna, mi vár rá

Matthew Perry
Getty Images/David M. Benett -
búcsú anya Matthew Perry
Suzanne Morrison, a Jóbarátok sztárjának édesanyja a közelgő évforduló alkalmából megrendítő interjút adott. Egy évvel Matthew Perry hirtelen halála után arról beszélt, hogyan érezte meg előre azt a tragédiát, amely mindenkit sokkolt.

Matthew Perry tragikus halála sokkolta a világot, ám édesanyja, Suzanne Morrison számára mindez talán mégsem volt teljesen váratlan. Egy évvel fia elvesztése után Suzanne megrendítő részleteket osztott meg a színész utolsó napjairól és arról, érezte, hogy valami elkerülhetetlen közeleg és úgy gondolja, ezt Matthew Perry is tudta.

Matthew Perry
Édesanyja szerint Matthew Perry előre érezte, mi fog történni
Forrás: Getty Images/David M. Benett

„Nem félek már” – Matthew Perry utolsó szavai

Matthew Perry édesanyja, Suzanne Morrison szívszorító részleteket osztott meg fia utolsó napjairól, egy évvel a tragikus haláleset után. Perry, a Jóbarátok című sorozatból ismert színész, 2023. október 28-án hunyt el ketamin-túladagolás és fulladás következtében, mindössze 54 évesen. Suzanne elmondása szerint nem sokkal halála előtt Perry különösen érzelmes búcsút vett tőle: „Matthew megmutatta nekem az egyik új házát, és azt mondta, ’Nagyon szeretlek, és annyira boldog vagyok, hogy most itt lehetek veled’.” „Olyan régen beszélgettünk ilyen mélyen” – emlékezett vissza. „Ekkor éreztem valami különöset, mintha ő is előre tudta volna, mi következik.”

 „Nem félek már” mondta neki Perry, ami aggodalommal töltötte el Suzannet, hiszen ezt a mondatot soha korábban nem hallotta a fiától. A halottkémi jelentés szerint Matthew Perry halálát baleset okozta: túladagolta a ketamint, amely szív- és légzőszervi problémákhoz vezetett, végül fulladáshoz. Morrison megdöbbenése és fájdalma azonban csak fokozódott, mikor kiderült, hogy fia tragédiáját illegálisan beszerzett gyógyszerek okozhatták.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.