Megszólalt Michael Schumacher legfőbb bizalmasa: furcsa dologról számolt be

Willi Weber esküvő Michael Schumacher
Barátok és családtagok voltak hivatalosak a Schumacher család mallorcai villájába, hogy részt vegyenek Gina-Maria esküvőjén. Michael Schumacher egykori jobbkeze, legjobb barátja, Willi Weber azonban nem volt a meghívottak között.

A 27 éves Gina-Maria Schumacher múlt hétvégén mondta ki a boldogító igent Iain Bethkének a család mallorcai otthonában. A fiatalok egy szigorúan zártkörű rendezvényen kötötték össze életüket, ahol állítólag Michael Schumacher is megjelent. Barátok és családtagok voltak ott az esküvőn, ám úgy tűnik, Willi Weber, aki sok éven át az autóversenyző menedzsere volt, már nem tartozik egyik kategóriába sem. A most 82 éves szakember 2012-es visszavonulásáig meghatározó szerepet játszott a hétszeres Forma-1-es bajnok karrierjének alakulásában.

Középen Michael Schumacher,  a bal oldalon Willi Weber
Középen Michael Schumacher,  a bal oldalon Willi Weber
Forrás: Getty Images

Weber nem szerepelt a család vendéglistáján, és német Bild magazinnak ezt meg is erősítette. Ám azt mondta, akkor sem utazott volna el Mallorcára, ha meghívták volna.

Akkor sem vettem volna részt az esküvőn, ha meghívnak. Az egészségi állapotom nem jó. Nem akartam volna Mallorcára repülni. Sok szerencsét kívánok Ginának, és remélem, hogy megtalálta a megfelelő férfit, ez nagyon fontos.

Willi Weber Schumachert az egyik legjobb barátjának tartotta, szinte fiaként tekintett rá. Tavaly azt nyilatkozta, semmi esélyt nem lát arra, hogy valaha is viszontlássa egykori pártfogoltját.

Michael Schumacher nem hagyta volna ki a lánya esküvőjét

A pletykák szerint Gina-Maria esküvőjén az édesapja is jelen volt, ám hivatalosan ezt senki sem erősítette meg. Annyi biztos, hogy rendkívül szigorú biztonsági intézkedések mellett tartották meg a lakodalmat, a vendégeknek le kellett adniuk a telefonjaikat. Az 55 éves pilóta egészségi állapotáról a balesete óta szinte semmi biztosat nem lehet tudni, a pletykák szerint azonban folyamatos ápolásra és felügyeletre van szüksége. Sajtóértesülések szerint a Schumachert ápoló orvosi csapat az esküvő előtt nem sokkal Svájcból Mallorcára repült. 
 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.