20 év után jön a Neveletlen hercegnő 3. - Anne Hathaway tette közzé a hírt

folytatás Anne Hathaway Neveletlen hercegnő
A színésznő a közösségi oldalán osztotta meg a nagy hírt. A Neveletlen hercegnő folytatást kap.

Évek óta folynak a találgatások, lesz-e 3. része a Neveletlen hercegnőnek és ha igen, kivel. Többször is felröppent a hír, hogy igen, jön a következő film, de mindeddig nem lett belőle semmi. Most azonban már biztos a folytatás, hiszen maga a főszereplő, Anne Hathaway tette közzé a jó hírt az Instagramon. 

Anne Hathaway újra Neveletlen hercegnő lesz
Anne Hathaway újra Neveletlen hercegnő lesz
Forrás: Getty Images

Anne Hathaway ismét Neveletlen hercegnő lesz

„Csodák márpedig vannak” - írta Anne Hathaway - aki ismét Mia Thermopolis bőrébe bújik -  az Instagramon, de részleteket nem árult el a folytatásról. Úgy tudni, a Neveletlen hercegnő 3. részét Adele Lim rendezi, ugyanis az első két rész direktora Garry Marshall elhunyt. A forgatókönyvet Flora Greeson írja, a producer - mint az első két rész esetében is - Debra Martin Chase lesz. 

Már 2016-ban szó volt a folytatásról

"Néhány héttel ezelőtt összefutottam Anne Hathawayjel, aki örömmel bólintott rá a Neveletlen hercegnő folytatására. Mivel a színésznő jelenleg várandós, így még várnunk kell a pici baba születéséig" - idézte akkor a Justjared Garry Marshallt. Ugyanekkor az is felmerült, hogy Mia karakterét más alakítaná, de ezt már akkor cáfolták

Tudtad? 

A világ a Neveletlen hercegnő című ifjúsági film címszerepében ismerte meg Anne-t, pedig eredetileg nem is neki, hanem Liv Tylernek szánták a szerepet. A rendező Garry Marshall azonban megmutatta az unokáinak a többi jelöltet is, ők pedig azt mondták Hathawayre, hogy neki van a leghercegnősebb haja, és ez döntőnek bizonyult.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.