Sandra Bullock először jelent meg a vörös szőnyegen párja halála óta - VIDEÓ

Féktelenül sandra bullock évforduló
A színésznő először jelent meg vörös szőnyeges eseményen párja halála óta. Sandra Bullock szerelme, Bryan Randall több mint egy éve, 2023 augusztusában halt meg ALS-ben.

A 60 éves Sandra Bullock október 8-án, kedden, a Féktelenül című film 30. évfordulójára rendezett eseményen sétált fel először a vörös szőnyegre párja halála óta. Sandra egy teljesen fekete szettet viselt, amely egy elegáns fekete ruhából és egy hozzáillő blézerből állt.

Sandra Bullock
Sandra Bullock előszr jelent meg vörös sznyeges eseményen párja halála óta
Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto

A színésznő az 1994-es akciófilm film évfordulóján így nyilatkozott:

„A nap végén egyszerűen örültem, hogy életben vagyok. Új voltam a játékban, így nem voltam tisztában azzal, hogy mi történik, vagy hogy mi az, amit helyesnek érzek, és mi az, amit nem szabadna éreznem" - mondta Sandra Bullock.

A színésznő többnyire távol maradt a reflektorfénytől, ehhez hozzájárult az is, hogy az utóbbi három évben a párját ápolta. A pár azután szeretett egymásba, hogy Sandra felbérelte Bryant, hogy dokumentálja fia 5. születésnapi buliját 2015 januárjában. Augusztusban a férfi már ott volt Sandra oldalán Jennifer Aniston és Justin Theroux esküvőjén. A következő hónapban állítólag össze is költöztek.

Sandra 2021 novemberében, a Facebook Red Table Talk című műsorában való szereplése során megható módon beszélt arról, mennyire szereti a férfit, de bevallotta, hogy nem akar oltár elé lépni.

„Olyan ember vagyok, aki már átment egy válási folyamaton. Megtaláltam életem szerelmét. Két gyönyörű gyermekünk van, illetve három gyermekünk, neki is van egy lánya. Ez a legjobb dolog a világon” - magyarázta, majd hozzátette: „Nem akarom azt mondani, hogy mindenki csinálja úgy, ahogy én csinálom, de nincs szükségem papírra ahhoz, hogy odaadó társ és odaadó anya legyek."

Sandra Bullock párja ASL-ben halt meg

Bryan és Sandra Bullock nyolc évig voltak együtt, amikor a családja megerősítette, hogy a férfi 2023. augusztus 7-én, 57 éves korában elhunyt.

„Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy augusztus 5-én Bryan Randall békésen elhunyt az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után” - osztotta meg a családja. „Bryan korán úgy döntött, hogy az ALS-szel kapcsolatos útját magánügyként kezeli, és mi, akik gondoskodtunk róla, mindent megtettünk, hogy tiszteletben tartsuk kérését. Mérhetetlenül hálásak vagyunk a fáradhatatlan orvosoknak, akik navigáltak bennünket ezen az úton, és a bámulatos nővéreknek, akik lakótársaink lettek, és gyakran feláldozták saját családjukat, hogy a miénkkel lehessenek.”

A Bullockhoz közeli források márciusban úgy nyilatkoztak, hogy A szív bajnokai színésznője néhai párja halála után nem tud még randizni. „Sandra el akarja engedni a fájdalmat, és meg akarja engedni magának, hogy újra szeressen, de nehezen hiszi el, hogy valaha is találni fog valakit.”

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.