Zendaya meztelenruhája a szeméremdombját is alig takarta - Chert idézte meg a színésznő

2024 Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Arrivals, Zendaya
Getty Images for The Rock and Ro/2024 Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Arrivals - Arturo Holmes
meztelenruha Hírességek Csarnoka Cher Zendaya
A Dűne sztárja a vintage Bob Mackie Couture halter ruhájában Cher 1972-es ikonius megjelenését idézte meg. Zendaya a meztelenség illúzióját keltve nyűgözte le a közönséget, miközben megjelenésével az énekesnő előtt tisztelgett.

Zendaya lenyűgöző külsővel jelent meg a Rock & Roll Hírességek Csarnoka ceremóniáján, ahol Cher beiktatásában segédkezett. A színésznő az énekesnőt idézte meg a szombati eseményen egy aranyszínű, gyöngyös ruhában, amely keresztben hasi kivágásokkal és magasan kivágott, áttetsző szoknyával volt díszítve. A vintage Bob Mackie Couture halter ruha a tervező 2001-es őszi kollekciójából, a „Foreign Intrigue”-ból származott. Zendaya öltözéke Cher 1972-es ikonikus ruhájához hasonlított.

2024 Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Arrivals, Zendaya, meztelenruha
Zendaya ruhája szinte semmit nem takart
Forrás: Getty Images/2024 Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Arrivals

Zendaya volt stylistja kulisszatitkokat árult el a sztár megjelenéséről

A színésznő régi stylistja, Law Roach további részleteket árult el a show-szerű megjelenésről az Instagram Storyjában.

„Bob Mackie Couture 2001-es őszi kollekciója, Foreign Intrigue. Fehér selyemszatén trencsén kabát, drámai gallérral és mandzsettával, arany és gyémánt irizáló bugle gyöngyökkel és kövekkel hímezve. A meztelenség illúzióját keltő ruha teljes felsőrészét kézzel gyöngyözték arany, gyémánt és irizáló bugle gyöngyökkel és aurora-borialus [sic!] kövekkel” — posztolta a stylist Instagram-történetében.

Később a színfalak mögött Zandaya Dua Lipával és Cherrel is pózolt egy közös fotó erejéig. A nagy pillanatra Cher egy bőrből készült, elegáns fűzőt és miniszoknyát tartalmazó szettet viselt. A poplegenda az öltözetét egy bőrdzsekivel és egy combig érő bőrcsizmával egészítette ki.

2024 Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Inside, Dua Lipa, Cher, Zendaya
A kulisszák mögött Zendaya együtt fotózodott Cherrel és Dua Lipával
Forrás: Kevin Mazur/Getty Images for The/2024 Rock & Roll Hall Of Fame Induction Ceremony - Inside

Az eseményen részt vett többek között Julia Roberts, Mary J. Blige, Kelly Clarkson és Teyana Taylor is.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.