Jennifer Lopez melltartóban mutatta meg Ben Afflecknek, mit veszíthet, ha lemond róla és a házasságukról

szakítás melltartó Ben Affleck Jennifer Lopez
Az énekesnő melltartóban, álomotthonának medencéje mellett mutatta meg, hogy még mindig ő az egyik legdögösebb nő Hollywoodban. Jennifer Lopez vélhetően férjének, Ben Afflecknek üzent.

Jennifer Lopez folyamatosan a címlapokon van az elmúlt hetekben: házassága válságban van, az egész világ azt találgatja, vajon meddig tart még “Bennifer”? Sajtóértesülések szerint a sztárpár szakításának az az oka, hogy az énekesnő a nyilvánosság előtt éli az életét, Affleck pedig nem tud ezzel mit kezdeni, sokkal visszahúzódóbb típus.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez melltartóban üzent férjének.
Forrás: NurPhoto via AFP

Jennifer Lopez egy szexi reklámmal üzent férjének

Lopez, aki mindig is híres volt lenyűgöző alakjáról, melltartóban és lenge szoknyában mutatta meg magát a közösségi oldalán. A képsorokkal minden bizonnyal üzenetet küldött Afflecknek: még mindig ő az egyik legdögösebb nő Hollywoodban, megéri harcolni érte.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata hosszú múltra tekint vissza. Az álompár 2002-ben kezdett el randizni, majd eljegyezték egymást, de 2004-ben szakítottak. 2021-ben találtak újra egymásra, 2022-ben pedig össze is házasodtak. A boldogságuk nem tartott azonban sokáig, pár hete derült ki, hogy Ben Affleck elkötözött közös otthonukból. 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.