Emily Párizsban 4.: szereplők kotyogtak ki részleteket

Emily Párizsban, Lilly Collins
Getty Images -
premier Lily Collins Emily Párizsban (sorozat)
Vajon végre összejön Emily és Gabriel? Hamarosan itt az Emily Párizsban 4. évada, de koránt sem biztos, hogy úgy folytatódik, ahogyan várnánk.

Már nem kell sokáig várni az Emily Párizsban negyedik évadára. Emily szerelmi élete folytatódik a Netflixen: a streamincsatorna tervei szerint a sorozat részeit, akárcsak A Bridgerton család esetében, két részletben adagolják a nézőknek, az első felét augusztus 15-én, a másodikat pedig szeptember 12-én adják.

"Emily In Paris" By Netflix - Season 3 World Premiere : Inside Photocall At Theatre Des Champs Elysees In Paris
Az Emily Párizsban eddigi 3 évada is hatalmas siker volt
Forrás: Getty Images 

Emily hamarosan visszatér bohókás szettjeiben 

A sorozathoz már korábban kikerült egy promóvideó is, amiben a főszereplők pár szóban jellemezték az új évadot: Lily Collins szerint a ‘sebezhető’ és a ‘kalandos’ a legtalálóbb kifejezés az új részekre, ami annak fényében nem is csoda, hogy harmadik évad azzal ért véget, hogy Alfie szakított Emilyvel, miután Camille és Gabriel esküvőjén a menyasszony elárulta, hogy vőlegénye és Emily még mindig szerelmesek egymásba. Ám a nagy egymásra találás nem történhetett meg, ugyanekkor az is kiderült, hogy Camille kisbabát vár.

Mindenki keresi a boldogságot

"Úgy gondolom, hogy minden karakter megpróbálja megtalálni a saját útját, és keresi azt, ami boldoggá teszi. Ha Emily és Gabriel tényleg szerelmesek egymásba, nem fogok az útjukba állni, annak nem lenne semmi értelme. Nem akarok valaki olyat, aki nem engem szeret" - nyilatkozta a folytatásról Camille Razat színésznő, Camille megformálója. 

"Hál' istennek, hogy lesz 4. évad, így nem kell beletörődnünk a 3. évad fináléjába"  - mondta Collins, akiről bővebben itt írtunk.  

 

Kiket láthatunk újra a negyedik évadban? 

Egyértelműen, a Emilyt megformáló Lily Collinst, de Ashley Park is ott lesz Mindy karakterével, ahogy Camille Razat (Camille), Lucas Bravo (Gabriel), Philippine Leroy-Beaulieu (Sylvie), Samuel Arnold (Julien) is biztosan visszatér majd. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.