Jennifer Lopez kolléganője kifakadt: "Nagyon felkavaró, amit vele művelnek"

Atlas Film Press Conference
Represented by ZUMA Press, Inc. - ZUMAPRESS.com
támogatás Eiza Gonzalez turné Jennifer Lopez
Eiza Gonzalez kiállt kolléganője mellett, miután az énekesnő lemondta a nyári turnéját. Úgy véli, Jennifer Lopez zaklatás áldozata.

Eiza Gonzalez mexikói énekesnő és színésznő nem tűrte tovább szó nélkül Jennifer Lopez állandó zaklatását a házasságával kapcsolatban és közösségi oldalán kelt az énekesnő védelmére. "Azt kell mondanom, hogy az a szintű zaklatás, amit ez a nő az elmúlt hónapokban kapott, nagyon felkavaró és szívszorító"  - írta a 34 éves színésznő egy mostanra már törölt Instagram Storyban pénteken.

Jennifer Lopez
Eiza Gonzalez Jennifer Lopez védelmére kelt
Forrás: The Ministry of Ungentlemanly Warfare  New York Premiere/Represented by ZUMA Press, Inc.

Jennifer Lopez lemondta nyári turnéját

Júliusban kezdődött volna Jennifer Lopez nyári turnéja, ám erre a koncertsorozatra nem fog sor kerülni. Az énekesnő lemondta ugyanis, a hivatalos indoklás pedig az, hogy a családjával és a gyerekeivel kíván több időt tölteni... A rajongók közül sokan úgy gondolják, hogy a házasságát kívánja menteni ezzel a döntéssel. Felmerültek ugyanis olyan pletykák, mik szerint a sok munka miatt alakult ki feszültség Ben Affleck és az énekesnő között. Mások szerint azonban egyszerűen nem fogytak jól a jegyek, ezért volt kénytelen meghozni ezt a döntést. Egy bennfentes szerint pedig szó sincs erről, nagyon is jól fogytak a jegyek. 

Eiza Gonzalez az énekesnő védelmére kelt

"Az emberek emberek néha hibáznak, és igen, előfordul, hogy személyes dolgok miatt változik egy terv, miközben mindannyian próbáljuk tökéletesnek mutatni magunkat a nyilvánosság előtt" - írta bejegyzésében, majd hozzátette, "A világ egy nagyon bonyolult hely. A legjobb, amit tehetünk, hogy kedvesek vagyunk. Fogalmunk sincs, min mennek keresztül az emberek"

Jennifer Lopez újabb kudarca

"Megszakad a szívem, és el vagyok keseredve, hogy cserbenhagytalak benneteket. Tudjátok, hogy nem tenném ezt, ha nem érezném, hogy feltétlenül szükséges. Ígérem, hogy jóvá teszem, és újra együtt leszünk. Nagyon szeretlek titeket"

 - üzente rajongóinak Jennifer Lopez.

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.