Jennifer Lopez és Ben Affleck külön érkeztek és feltűnő távolságot tartottak egymástól egy rendezvényen

Ben Affleck is Pictured Out With His Son in Los Angeles
Byline: TheImageDirect.com - Northfoto
elszakadás ballagás távolság Ben Affleck Jennifer Lopez
A színész 12 éves fia, Samuel elballagott, és ugyan a család részt vett az eseményen, a válságban lévő pár feltűnő távolságot tarott. Ben Affleck és Jennifer Lopez külön érkeztek.

A 12 éves Samuel Affleck elballagott az iskolából, a nagy eseményen pedig természetesen részt vett a család. Még Jennifer Lopez is elment gyerekeivel, ám nem Ben Affleckkel érkezett.

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck külön érkeztek Samuel ballagására
Forrás:  Getty Images

Jennifer Lopez és Ben Affleck távolságot tartanak

A nagy mérföldkövek összehozzák a családot, nem volt ez másként Ben Affleckéknél sem. A 12 éves fia, Samuel elballagott az iskolából, a rendezvényre pedig Jennifer Lopez is elment gyerekeivel, de nem a színésszel érkezett. Feltűnően nagy távolságot tartanak egymástól, ami csak tovább erősíti a házasság válságukról szóló pletykákat. A minap Ben Affleck például olyan vidáman sétálgatott volt felesége oldalán, amilyen jókevűnek Jennifer Lopez mellett nem lehetett látni. 

Jennifer Lopez és Ben Affleck villáját már mutogatják a vásárlóknak - Nincs visszaút

Hónapok óta találgatják, mi az igazság Jennifer Lopez és Ben Affleck házasságával. Az igazságot csak ők maguk tudhatják, de nagyon úgy tűnik, valóban nagy a baj. A sztárpár piacra dobta a közös ingatlant, amelyben eddig éltek. Jennifer Lopez és Ben Affleck valószínűleg meghozták a nagy döntést.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.