Megszólalt Justin Timberlake ügyvédje: készek harcolni a vádak ellen

96th Oscars Academy Awards - Vanity Fair Party, Justin Timberlake
AFP
ittas vezetés vád harc Justin Timberlake ügyvéd
Az énekest ittas vezetés vádjával tartóztatták le, és tartották bent egy éjszaka. Most Justin Timberlake ügyvédje közölte, készek megvédeni a vádakkal szemben az énekest.

Justin Timberlake minden helyszíni józansági teszten elbukott, és miután megtagadta a további vizsgálatokat, a rendőr megállapította, hogy ittas állapotban vezette autóját New Yorkban. Ügyvédje most megszólalt és közölte, meg fogják védeni a vádakkal szemben az énekest.

Justin Timberlake rendőrségi fotója
Justin Timberlake rendőrségi fotója
Forrás: Sag Harbor PD/MEGA

Justin Timberlake ügyvédje megszólalt az ittas vezetésről

"A szemei véresek és üvegesek voltak" - a többi között ez áll a helyszíni ellenőrzésről szóló jelentésben. Justin Timberlake énekest azért állították meg New Yorkban, mert nem állt meg egy stoptáblánál, és rossz sávban haladt. Ezután az összes helyszíni józansági teszten megbukott, a további vizsgálatokat pedig visszautasította, ezért letartóztatták. A sztár nem, de ügyvédje megszólalt a vádakkal kapcsolatban. "Alig várjuk, hogy megvédhessük Mr. Timberlake-et a vádakkal szemben" - mondta Edward Burke Jr. "Sok mondanivalója lesz majd a megfelelő időben" - tette hozzá. 

Justin Timberlake turnéjának kellős közepén tart, a kitűzött tárgyalás időpontjában például Lengyelországban lesz. Az ügy valószínűleg nem fog keresztbe tenni a terveinek, ugyanis lehetősége van online is becsatlakozni. Felesége, Jessica Biel azért nem boldog, legalábbis meglehetősen feszültnek tűnt, amikor két nappal az eset után megjelent a nyilvánosság előtt.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.