Katalin hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt betegsége óta - Itt vannak az első fotók

AFP or licensors/Britain's Catherine, Princess of Wales, (R) arrives with Britain's Prince William, Prince of Wales, (rear 3rdR) and their children Britain's Prince George of Wales (2ndR) and Britain's Prince Louis of Wales (C) to Buckingham Palace before the King's Birthday Parade "Trooping the Colour" in London on June 15, 2024. Catherine, Princess of Wales, is making a tentative return to public life for the first time since being diagnosed with cancer, attending the Trooping the Colour military parade in central London. (Photo by HENRY NICHOLLS / AFP) - AFP
brit királyi család katalin hercegné Trooping the Colour
Az elmúlt hetekben számos elmélet látott napvilágot arról, hogy a hercegné részt vesz-e a Trooping the Colour ünnepségen szombaton. Katalin aztán péntek este olyan bejelentést tett, amire már mindenki nagyon várt: hintóba ül gyerekeivel, majd megjelenik a Buckingham-palota erkélyén is a király születésnapi ünnepségén.

Katalin hercegné nyilatkozatban árulta el, hogy szombaton, hosszú idő után, újra nyilvánosság elé áll és részt vesz a Trooping the Colour ünnepségen. A hercegné, aki hónapokkal ezelőtt videóban jelentette be rákdiagnózisát, a betegségéről is írt közösségi oldalán. A bejelentés után a britek - és nem túlzunk, ha azt állítjuk, az egész világ - még jobban várták az ünnepséget. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné autója nem sokkal fél 12 előtt hajtott be a palota udvarába
Forrás: AFP

Katalin hercegné nem sokkal fél 12 előtt hajtott be autóval a Buckhingam-palota udvarába, hogy majd megjelenjen az erkélyen is a királyi család többi tagjával. A hercegné remekül néz ki, hozza a tőle megszokott eleganciát. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné a gyerekeivel és Vilmos herceggel utazott egy autóban
Forrás: AFP 

 

Katalin hercegné rendkívül elegáns - mint mindig
Forrás: AFP


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.