A leggazdagabb sztárpárok: hatalmas vagyont halmoztak fel - Top10-es lista

NBC via Getty Images/Christopher Polk -
mesés vagyon siker luxusélet
Nekik van a legtöbb pénzük a hírességek között is. Íme, a leggazdagabb sztárpárok, akik mesés vagyonnal bírnak.

Nemcsak híresek, de hihetetlenül gazdagok is. Sportolók, énekesek, színészek. Olyan sztárpárok, akik irigylésre méltó vagyont halmoztak fel. Mesés bevételük és luxuséletük természetesen nem hullott egyből az ölükbe, de ma ők a leggazdagabbak. 

Leggazdagabb sztárpárok
Salma Hayek és Francois Pinault a leggazdagabb sztárpár 
Forrás: Getty Images

1. A leggazdagabb sztárpárok közül ők állnak az első helyen: Salma Hayek és Francois Pinault – vagyonuk 7,2 milliárd dollár

Az ő párosuk szerepel a sztárpárok közül a leggazdagabbakat felsorakoztató lista élén. Salma Hayek színésznő és Francois Pinault, aki a Kering vállalat vezérigazgatója 2009 óta házasok. Pinault cégéhez több luxusmárka is tartozik, mint például a Gucci. Ezen kívül van egy bordeaux-i borbirtoka és egy francia futballcsapata is. Természetesen a pár összvagyonához a meseszép színésznő is hozzájárult, hiszen 1999-ben filmgyártó céget alapított és saját, Nauance nevű smink-, haj- és bőrápoló termékcsaláddal is rendelkezik. A pár együttes nettó vagyona 7,2 milliárd dollár.

2. Steven Spielberg és Kate Capshaw – 4,9 milliárd dollár

Steven Spielberg és Kate Capshaw
Forrás: Getty Images

Steven Spilberg korunk egyik leghíresebb rendezője, olyan filmek kapcsolódnak a nevéhez, mint az Indiana Jones és Jurassic Park filmsorozatok, vagy az E.T, hogy csak néhányat említsünk. Nem csoda tehát, hogy kasszasiker filmjei révén szép vagyonnal rendelkezik. Kate és Steven a második Indiana Jones film forgatásán találkoztak először és már 32 éve házasok.

3. Beyoncé és Jay Z – 3,3 milliárd dollár

Beyoncé és Jay-Z
Beyoncé és Jay Z 
Forrás: AFP

A hip-hop énekes álompár régóta tündököl a sztárvilág egén. Jelenlegi vagyonuk rekordturnéiknak, sikeres befektetéseiknek, világmárkákkal való együttműködéseiknek és millió dolláros saját tulajdonú márkáiknak köszönhető. A Forbes szerint Jay Z lett a hip-hop első milliárdosa 2019-ben. Összvagyonuk 3,3 milliárd dollárra becsülhető.

4. Rihanna és A$AP Rocky – 1,42 milliárd dollár

Rihanna és A$AP Rocky 
Forrás: Getty Images

Minden idők leggazdagabb női énekesének nettó vagyonát 1,4 milliárd dollárra becsülik. Zenei sikerei mellett egy smink- és bőrápoló márka, fehérneműmárka és hajápoló márka tulajdonosa is. Rapper párja vagyonának nagy részét sikeres turnéi és bestseller albumai eladásából szerezte.

5. Taylor Swift és Travis Kelce – 1,17 milliárd dollár

Taylor Swift és Travis Kelce
Forrás: Getty Images

Taylor Swift az első olyan zenész, aki kizárólag zenéjével és turnéi bevételeiből érte el mesés vagyonát. NFL sztár szerelme, Travis Kelce sport karrierje mellett több márkával folytatott együttműködéséből és sikeres podcastjából állítólag 70 millió dolláros vagyonnal rendelkezik. 

6. Holly Valance és Nick Candy – 1,12 milliárd dollár

Holly Valance és Nick Candy 
Forrás: Getty Images

Holly Valance színész- és énekesnő 2012-ben házasodott össze Nick Candy brit ingatlanfejlesztővel. Nick és testvére, Christian a luxusingatlan üzletágban gazdagodott meg, vagyona mintegy 1,1 milliárd dollárt kóstál. Hollynak 20 millió dolláros nettó vagyona van két stúdióalbumából elért sikeres zenei karrierje után, valamint olyan televíziós sorozatokban is szerepelt, mint az Elrabolva, a Törtetők és a CSI: Miami helyszínelők. A pár összvagyona körülbelül 1,12 milliárd dollár.

7. Elton John és David Furnish – 700 millió dollár

Elton John és David Furnish
Forrás: Getty Images 

Elton John a világ legjobban fizetett előadói közé tartozik. Albumai több száz millió dolláros bevételt termeltek és emellett elképesztő művészeti gyűjteménye is van, amely a szakértők becslése szerint akár 200 millió dollárt is érhet. Vagyonát tovább gyarapította, hogy producere volt a Rocket Man című, róla szóló díjnyertes önéletrajzi filmnek is, így nyugodtan kijelenthetjük, hogy szép vagyont keresett a díjnyertes filmből. Férje David Furnish kanadai filmrendező és producer, akivel hosszú élettársi kapcsolat után 2014-ben házasodtak össze.

8. JLo és Ben Affleck – 550 millió dollár

JLo és Ben Affleck
Forrás: Getty Images

A ’Bennifer’ néven ismert színész- énekes házaspár összesített nettó vagyona 550 millió dollár. Jlo filmes bevételein és zenei karrierjén felül többek között saját produkciós cége és parfümcsaládja is van. Ben Affleck pedig közel 35 millió dollárt keresett a Batman filmben való szerepléséért.

9. George és Amal Clooney – 550 millió dollár

George és Amal Clooney
Forrás: Getty Images

A házaspár vagyonához nem csak a sztárszínész, producer-rendező és író Clooney, hanem sikeres emberi jogi ügyvéd párja, Amal is hozzátett jogi karrierje révén. Továbbá Clooney Nespressoval kötött együttműködése állítólag annyira jövedelmező, hogy a márka arcaként 150 millió dollárt tehetett zsebre.

10. David és Victoria Beckham – 520 millió dollár

David és Victoria Beckham
Forrás: Getty Images

A sztárfocista David vagyona jó részét olyan világklasszis csapatokban való sikeres szereplésének köszönheti, mint a Manchester United, vagy a Paris Saint-Germain. Emellett jelentős bevételre tett szert világmárkákkal történt együttműködéseivel. 800 millió dollárt halmozott fel 2013-as visszavonulásakor. Azonban labdarúgói karrierje után sem tétlenkedett, hiszen 2014-ben megalapította saját futballcsapatát, az Inter Miamit, amelynek értéke 1,3 milliárd dollár. A futballsztár egyben Katar turisztikai nagykövete is. Victoria karrierjét a Spice Girls lánybanda tagjaként alapozta meg, jelenleg a divat és szépségápolási piac területén vállalkozik. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.