Meghan Markle ellopta Katalin hercegné nagy pillanatát

Meghan Markle
Northfoto - PA
reflektorfény katalin hercegné Meghan Markle brit királyi család
Meghan Markle ellopta Katalin hercegné nagy pillanatát: egyesek szerint Harry herceg felesége és annak barátja szándékosan az uralkodó születésnapi felvonulásakor posztoltak az Instagramon.

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Katalin hercegné azóta, hogy bejelentette betegségét. Nagy meglepetést okozott  azzal, hogy ő is részt vett a Trooping the Colour nevű eseményen, és együtt nézte a légierő gépeit a királyi család többi tagjával. Egyesek szerint Katalin hercegné nagy visszatéréséről akarta elvonni a figyelmet Meghan Markle azzal, hogy a felvonulás időpontjában több fotót is posztolt az Instagram-oldalán.

Meghan Markle
Meghan Markle el akarta venni Katalin hercegné nagy pillanatát?
Forrás: Samir Hussein/WireImage/Trooping The Colour 2024

Meghan Markle ellopta Katalin hercegné nagy pillanatát?

Az elmúlt hetekben számos elmélet látott napvilágot arról, hogy a hercegné részt vesz-e a Trooping the Colour ünnepségen szombaton. Katalin hercegné aztán péntek este olyan bejelentést tett, amire már mindenki nagyon várt: hintóba ül gyerekeivel, majd megjelenik a Buckingham-palota erkélyén is a király születésnapi ünnepségén. Amikor Katalin hercegné megérkezett az eseményre Meghan több fotót is közzétett málnalekvárjáról az Instagram-oldalán. Néhány Bennfentesek szerint Meghan és barátja megpróbálták elvonni Katalin nagy visszatéréséről a fókuszt, de úgy tűnik, ez nem igazán sikerült nekik.

Meghan Markle új életmód márkája

Meghan márciusban jelentette be az új életmód márkáját, amelynek segítségével teljesen új szerepben szeretne tündökölni a nyilvánosság előtt,  a célja, hogy a következő Nigella Lawson vagy Martha Stewart legyen.


 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.