Ben Affleck végleg magára maradt: már Jennifer Garner sem hajlandó segíteni neki

Celebrity Sightings In Los Angeles - June 11, 2024
GC Images/Celebrity Sightings In Los Angeles - June 11, 2024 - Bellocqimages/Bauer-Griffin
válság Ben Affleck Jennifer Garner Jennifer Lopez
Jennifer Garner belefáradt volt férje drámájába, nem hajlandó tovább segíteni neki. Ben Affleck úgy tűnik, végleg magára maradt és itt az ideje, hogy a kezébe vegye a saját életét.

Bennfentesek szerint miközben Ben Affleck továbbra is próbálja rendezni az életét az állítólagos szakítása közepette, ex-felesége már nem hajlandó segíteni neki. "Jen közölte Bennel, hogy ez az ő rendetlensége, amit egyedül kell elrendeznie – és ő kiszállt ebből" – árulta el egy forrás.

Ben Affleck
Jennifer Garner belefáradt volt férje drámájába, Ben Affleck hivatalosan is magára maradt
Forrás: GC Images

Ben Affleck - "Hivatalosan is egyedül van"

John Miller, Garner partnere figyelmeztette a színésznőt, túl sok időt tölt az exével, itt az ideje, hogy magával foglalkozzon. 

„John belefáradt, hogy hétvégéket és ünnepeket, amiket Jennel tölthetne, Ben terápiás ülései foglalják le” 

mondta egy bennfentes.

A színésznő részéről mások is aggódnak amiatt, hogy az Affleckkel való drámája túl sok idejét elveszi. "Néhány barát úgy érzi, hogy több határt kellene szabnia, különösen Ben sebezhetősége miatt" – árulta el a forrás. "Nem akarják, hogy újra belekeveredjen a problémáiba. Jó élete van, és nagyszerű  párkapcsolata."

"Mindig szeretni fogja Bent. Ez egyértelmű. Ő még mindig a gyermekeinek apja" - magyarázta az informátor, majd hozzátette, itt az ideje, hogy végre Jen helyett Affleck oldja meg a saját problémáit.

Végleges a szakítás?

A TMZ szerint Ben Affleck nemrég egy 20,5 millió dolláros villát vásárolt magának Los Angeles előkelő Pacific Palisades negyedében. A Jennifer Lopezzel közös otthonuk még nem talált vevőre, továbbra is árulják. A színész már hetekkel ezelőtt különköltözött az énekesnőtől, egy ideig albérletben húzta meg magát, de úgy tűnik, ebből elege lett, és esze ágában sincs kibékülni a dívával.

Az 51 éves Affleck és az 55 éves Lopez június óta próbálják eladni közös luxusvillájukat, és sajtóértesülések szerint már néhány műtárgyukat is meghirdették. Lopez és Affleck majdnem egy évvel az esküvőjük után vásárolták meg az ingatlant, valamivel több mint 60 millió dollárért. A hatalmas, 12 hálószobás, 24 fürdőszobás házat 68 millió dollárért kínálják most, és állítólag gyorsan meg akarnak szabadulni tőle.

Jennifer Lopez és Ben Affleck kapcsolata halálra volt ítélve az asztrológia szerint

Jennifer Lopez és Ben Affleck, akiket annak idején előszeretettel hívtak "Bennifer"-nek, hollywoodi álompárként váltak ismertté. A kettejük közötti vonzalom szinte kézzel fogható volt, és rajongóik nagy reményeket fűztek az újabb kapcsolatukhoz. Azonban az asztrológia szemszögéből vizsgálva, már a kezdetekkor is láthatóak voltak a problémák. Mindketten Oroszlán jegyben születtek, amely egy rendkívül erős és domináns csillagjegy. Bár az Oroszlán jegyűek vonzódnak egymáshoz, a közös kapcsolatuk gyakran küzdelmes lehet, különösen akkor, ha mindkét fél rendelkezik a jegy negatív tulajdonságaival.

 


 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.