Jennifer Lopez & Ben Affleck válás gyerekek család
A sztárpár házasságának hajója a sziklák között vergődik, ám egyes források szerint Jennifer Lopez és Ben Affleck gyerekei nem fogják hagyni, hogy ez a válás megtörje őket, és esetleg elszakítsa őket egymástól.

„A gyerekek elég idősek ahhoz, hogy tudják, mi történik" - mondta egy a bennfentes. „Nyilvánvalóan nagyon szomorúak. Nagyon örülnének, ha Ben és Jennifer Lopez rendbe tudnák hozni a dolgokat, de valójában lemondtak arról, hogy ez megtörténik."

Jennifer Lopez, Ben Affleck
Jennifer Lopez és Ben Affleck a gyerekeikkel 2022 júliusában Párizsban
Forrás: GC Images/Celebrity Sightings In Paris - July 23th, 2022

Lopeznek és Afflecknek nincs közös gyereke, mindketten a korábbi házasságukból született gyerekeket vitték a kapcsolatba, nagy patchwork-családot alkotva ezzel. Affleck a 18 éves Violet, a 15 éves Fin és a 12 éves Samuel édesapja, Lopeznek pedig ikrei születtek Marc Anthony zenésztől, Emme és Max 16 évesek.

Lopez 2022 novemberében azt nyilatkozta, szeretné, ha a gyerekek egymás szövetségesei lennének, és ez úgy tűnik, sikerült is, rajonganak egymásért. Nyilvánvalóan megviselte őket, hogy szüleik kapcsolata megromlott, de mindannyian bátran néznek szembe a helyzettel.

„Azt nem lehet mondani, hogy bele akarnak avatkozni, és megpróbálják őket újra összehozni. Leginkább azt szeretnék, hogy mindketten boldogok legyenek" - mondja a bennfentes

Az igaz, hogy megfogadták, nem hagyják, hogy a viszály befolyásolja a köteléküket. Tartják egymással a kapcsolatot, különösen Emme és Fin állnak közel egymáshoz. Nagyszerű a kapcsolatuk, mindig együtt lógnak. Nem fogják hagyni, hogy ez a válás tönkretegye azt, amijük van. Egy családként tekintenek magukra, és szerencsére ezt Jennifer és Ben is támogatják.

Ben Affleck és Jennifer Lopez szakítása végleges

Jennifer Lopez és Ben Affleck közös otthona még nem talált vevőre, továbbra is árulják.  A hatalmas háztól leginkább a színész szabadulna, sosem volt ott boldog. A villát majdnem egy évvel az esküvőjük után vásárolták, valamivel több mint 60 millió dollárért. A hatalmas, 12 hálószobás, 24 fürdőszobás házat 68 millió dollárért kínálják most. 

Affleck már hetekkel ezelőtt különköltözött az énekesnőtől, egy ideig albérletben húzta meg magát, de úgy tűnik, ebből elege lett, és esze ágában sincs kibékülni a dívával, házat vett magának Los Angeles előkelő Pacific Palisades negyedében  20,5 millió dollárért. Új agglegénylakása állítólag 5 hálószobával, gardróbszobákkal, 6 fürdőszobával, reggeliző- és étkezőhelyiséggel, egy nappalival, egy dolgozószobával és egy médiaszobával rendelkezik. A telken áll egy vendégház is.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.