Szőrös nők a sztárvilágban: büszkén mutogatják a hónalj- és lábszőrüket

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals
FilmMagic/2021 Jeff Kravitz - Jeff Kravitz
szőrös hónalj szőrtelenítés szőrös láb
Egyre több híresség dönt úgy, hogy a borotvát és gyantát félretéve büszkén viseli természetes szőrzetét. A szőrös nők a sztárvilágban fontos üzenetet közvetítenek az önelfogadásról és a természetességről.

Hollywood elképzelhetetlen a tökéletes megjelenésű és makulátlan szépségű hírességek nélkül. Íme, szőrös nők a sztárvilágban, akik szembemenve az elvárásokkal, bátran vállalják a hónalj-, vagy éppen lábszőrüket a nyilvánosság előtt. 

Szőrös nők a sztárvilágban
Szőrös nők a sztárvilágban - Egyre több híresség dönt úgy, hogy a borotvát és gyantát félretéve büszkén viseli természetes szőrzetét
Forrás: Northfoto

Szőrös nők a sztárvilágban 

Talán a legnagyobb előnye annak, ha hagyjuk nőni a testszőrzetünket, az a választás szabadságának visszaszerzése. A szépségipar régóta ragaszkodik a nők sima és szőrtelen bőréhez. A sima, szőrtelen bőr hosszú ideig a tökéletes női ideál része volt, ám az utóbbi években egyre több híresség dönt úgy, hogy elhagyja a borotvát és a gyantát, egyre gyakoribbak a szőrös nők a sztárvilágban. A természetesség iránti vágy és az önelfogadás jegyében ezek a sztárok bátran vállalják természetes szőrzetüket, és ezzel nem csak új trendet teremtenek, hanem fontos üzenetet is közvetítenek rajongóik felé.

1. Madonna

Madonna writes "Long hair...... Don't Care!!!!!!
Madonna
Forrás:  Profimedia

Madonna egyike volt azoknak a korai hírességeknek, akik lemondtak a borotváról. 2014-ben megosztott egy szelfit a borotválatlan hónaljáról. „Láttam, hogy a népszerű lányoknak hogyan kell viselkedniük, hogy megkapják a fiúkat. Tudtam, hogy én ebbe nem férnék bele.” - mondta Madonna 2011-ben a Harper's Bazaarnak. „Ezért úgy döntöttem, hogy az ellenkezőjét teszem. Visszautasítottam a sminket, a frizurát. Nem voltam hajlandó megborotválkozni. Szőrös volt a hónaljam.”

2. Lourdes Leon

The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals
Madonna lánya, Lourdes Leon
Forrás:  Getty Images

Madonna lánya, Lourdes Leon szintén anyja nyomdokaiba lépett. Madonna 2017 szilveszterén osztott meg egy képet Leonnal, amelyen az akkor 21 éves lány megmutatta szőrös hónalját. 2018 novemberében pedig azzal került a címlapokra, hogy a CFDA/Vogue Fashion Fund puccos rendezvényen egy olyan lenge, fehér miniruhát viselt, amely megmutatta borotválatlan lábát. 

3. Rachel McAdams

 

2023-ban McAdams megkérte a Bustle-t, hogy csak minimálisan retusálják a fotóit, hagyva, hogy a hónaljszőre teljes egészében látható legyen. „Ez az én testem, és úgy gondolom, hogy ezt nagyon fontos visszatükrözni a világnak”.

4. Ashley Graham 

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS
Ashley Graham 
Forrás: Profimedia 

2020 januárjában első gyermeke születése után Graham egy fürdőszobai szelfit készített felemelt karral , amin a kinőtt hónaljszőre is jól látszódik. Egy évre rá Graham saját, limitált kiadású borotvát tervezett a Flamingo testápolási márkával. „A filozófiám mindig is az volt: borotváld, amit akarsz, gyantázd, amit akarsz, hagyd, amit akarsz - tedd, ami neked megfelel.” - írta a weboldalán közzétett nyilatkozatában.

5. Miley Cyrus 

Inside the LGBT Center 2015 Vanguard Awards
Miley Cyrus 
Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media

2015-ben az Instagrammon mutatta meg hónaljszőrzetét. Néhány héttel később Cyrus tovább fokozta az izgalmat, amikor dokumentálta a hónaljszőrének festési folyamatát. Ő és Justin Anderson egy „hónaljpartit” tartottak, ahol bemutatták a szőkítési folyamatot, és az élénk rózsaszín végeredményt is.

+1 Paris Jackson 

The 2017 People's Ones To Watch in Los Angeles
Paris Jackson 
Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency

Michael Jackson lánya  2017 augusztusában az Instagramon büszkén mutatta meg hosszú lábszőrzetét, és ezt írta: „Ha nem azon versenyzel a bátyáddal, hogy ki tud hosszabb lábszőrzetet növeszteni, akkor [mit csinálsz egyáltalán]”. Számos durva kritikát kapott, amiért nem borotválkozik, de ez nem zavarta Paris-t,aminek hangot is adott: „..Néhányan azt gondolják, hogy ez olyan szuper undorító, főleg a lányokon, de minden emberi test ezt csinálja. Ez természetes. Lépjetek túl rajta.”


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.