Láthatáron Taylor Swift és Travis Kelce eljegyzése: mások szerint már meg is történt a lánykérés

gyűrű Taylor Swift: The Eras Tour eljegyzés Travis Kelce Taylor Swift
Bennfentesek szerint Travis Kelce arra készül, hogy megkérje az énekesnő kezét. Mások arról beszélnek, hogy taylor Swift már menyasszony.

Lapinformációk szerint Taylor Swift és Travis Kelce hamarosan eljegyezik egymást. Úgy tudni, a Kansas City Chiefs sztárja készen áll arra, hogy megnősüljön és ezzel véget vessen a pár jövőjével kapcsolatos találgatásoknak.

Taylor Swift hamarosan menyasszony lehet
Taylor Swift hamarosan menyasszony lehet
Forrás: Getty Images

Taylor Swift ujjára jegygyűrű kerülhet

"Az eljegyzésre hamarosan sor kerül" - nyilatkozta a Page Sixnek egy bennfentes, de a lap kérdésére Kelce képviselője ezt tagadta. Mindeközben már az pletyka is szárnyra kapott, hogy Taylor és Travis már egy ideje menyasszony és vőlegény. Úgy tudni, hogy Kelce, Taylor apjától, Scott-tól is engedélyt kért, mielőtt feltenné a nagy kérdést az énekesnőnek. A futballsztárhoz közel álló forrás korábban azt állította:  "Kelce Scott áldását kérte, aki ezt boldogan meg is adta".

 

AFC Championship - Kansas City Chiefs v Baltimore Ravens - Taylor Swift, Travis Kelce
Taylor Swift és Travis Kelce odavannak egymásért 
Forrás: Getty Images

Sülve-főve együtt vannak

A 34 éves Swift 2023 óta járja a világot a The Eras Tour koncertsorozatával, Kelce pedig ha csak teheti kedvesével tart. Egy esetben még a színpadon is csatlakozott hozzá: a londoni fellépésén a táncosok sorába állt be. Elmondása szerint ez az ő ötlete volt, Swift először azt hitte, Travis csak viccel. Kelce ott volt kedvese dublini fellépésen is, ami Taylornak is meglepetés lehetett. Travis előző este még Amerikában vett részt csapattársa, Clyde Edwards-Helaire kaliforniai esküvőjén, majd Amszterdamban is lencsevégre kapták őket, ahogy egymást ölelve, csókolva távoznak a backstage-ből, tehát annyi bizonyos, hogy hatalmas közöttük  az összhang. Taylor ezen a fellépésén az egyéves évfordulójuk alkalmából három dalból álló összeállítással vallott szerelmet Travisnek. 

Swift koncertjein világsztárok is megjelentek, második londoni fellépésén például ott volt Tom Cruise, Vilmos herceg pedig két nagyobb gyerekével  a The Eras Tour első londoni koncertjén volt ott. Az estéről megjelentek olyan videók is, ahol Vilmos herceg Taylor Swift  Shake It Off  dalára táncol. Vilmos és Taylor Swift régről ismerik egymást, a walesi herceg 2013-ban ugyanis egy londoni jótékonysági rendezvényen együtt énekelt Taylor Swifttel és Bon Jovival.

Swift jelenleg Európában tartózkodik, augusztusban pedig egy kis szünetet tart és úgy tervezi, hogy sok időt tölt majd Kansas Cityben, ahol már Kelce elkezdte a felkészülést a következő NFL-szezonra. Taylor a turnéját októberben folytatja, amelynek utolsó állomása december 8-án, Vancouverben lesz. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.