Mennyire vagy hatalmas Szívek szállodája rajongó? Teszteld magad!

GILMORE GIRLS
Alexis Bledel as Rory Gilmore, Lauren Graham as Lorelai Gilmore
NORTHFOTO - RODEO DRIVE PRESS / VISUAL Press Agency
kvíz Szívek szállodája sorozat
Ha nem is a legnagyobb rajongók közé tartozol, kizárt, hogy ne hallottál volna a népszerű sorozatról – vagy ne láttál volna belőle egyetlen részletet sem a Tv-ben a hétvégi ismétléseknek köszönhetően. Ne feledd: sosem késő elkezdeni, ha eddig nem nézted, nem tudod, miről maradtál le. Ha viszont nézted és imádod: ezzel a kvízzel próbára teheted magad, hogy mekkora Szívek szállodája – rajongó is vagy valójában.

Ki ne ismerné a vagány, belevaló, egyedülálló, kávéfüggő anyuka, Lorelai és 16 éves lánya, Rory kalandos mindennapjairól szóló történetét? A Jóbarátokhoz hasonlóan a Szívek szállodája is világszerte milliók kedvenc sorozataként lett ismert – azok közé a sorozatok közé tartozik, amelyet akárhányszor megnézhet az ember, mindig jóleső melegséggel telik meg a szíve – akár egy nehezebb időszakon megy keresztül, akár csak egy kis nosztalgiára vágyik. Te mennyire részletesen emlékszel a történetre? Itt a lehetőség, hogy teszteld magad. Ha valamelyik kérdésre nem tudod a választ, akkor pedig ideje újra nézni – garantáltan ugyanúgy fogod élvezni, mint ezelőtt bármikor.

szívek szállodája
Szívek szállodája kvízForrás: Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP)

 

Szívek szállodája kvíz – Mennyire ismered az ikonikus sorozatot?

 

Ha szereted a kvízeket, lesd meg ezt és ezt a kvízt is. Teszteld magad további témákban is!

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.