Met-gála a középiskolai szalagavatón: elképesztő ruhákban vonultak fel a diákok - Videó

The Met Gala - Sleeping Beauties, Reawakening Fashion
Doug Peters/EMPICS Entertainment - Doug Peters/EMPICS Entertainment
luxus középiskola Met-gála szalagavató
Az idők változnak, és a középiskolai szalagavatók már rég nem csak poharakban keringő gyümölcsös italokról és olcsó melléfogásokról szólnak. Legalábbis a floridai Booker T. Washington High School diákjai számára biztosan nem, akiknek a szalagavatójukat egy tini Met-gálához lehetne a legjobban hasonlítani.

Május 6-án hétfőn este rendezték meg a a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumban a Met-gálát. A rendezvényen merész ruhákból nem volt hiány, sokan a pucérruhák ceremóniájának nevezték az idei vörös szőnyeges vonulást.  Az idei Met-gála témája a Sleeping Beauties: Reawakening Fashion (Csipkerózsikák: Újraébredő divat) volt, a dress code-ját pedig pedig a The Garden of Time-nak vagyis Az idők kertjének nevezték el. 

Met-gála
Az idei Met-gála leggyönyörűbb ruhái: merész kreálmányokból nem volt hiány
Forrás: Doug Peters/EMPICS Entertainment 

A középiskolai szalagavató, ami még a Met-gálát is lepipálja

A Met-gála a Miamiban található, floridai Booker T. Washington High School diákjait is megihlette, a szalagavatójukon elképesztő ruhákban vonultak fel, majdnem hogy lepipálva a vörösszőnyegen megjelent hírességeket. A diákok több felvételt is készítettek az eseményen, amit előszeretettel meg is osztottak a TikTokon. A szalagavató témája a mese volt, így ennek megfelelően a diákok a legnépszerűbb mesék főhőseinek, főhősnőinek bőrébe bújtak bele.

Met-gála 2024: ők voltak a legjobban öltözött hírességek

A Met-gála, melyet minden évben május első hétfőjén rendeznek meg, tulajdonképen egy jótékonysági jelmezbál, egyben a divatvilág egyik legnagyobb eseménye. A jótékonysági rendezvény a Metropolitan Művészeti Múzeum speciális részlegét, a Costume Institute-ot (divat intézet) támogatja. A Costume Institute több mint 33 000, a trendek, a ruhák és kiegészítők világához kapcsolódó tárgyat tartalmazó gyűjteményt őriz. Az idei téma szuper inspirációt szolgáltatott a ruhaválasztásokhoz, egyes hírességek szó szerint műalkotásokat viseltek magukon. Galériánkban most a legjobban öltözött hírességek ruháit nézheted meg.

Pucérruhában tündökölt Jennifer Lopez a Met-gálán

Még mindig menő a pucérruha, és erre nincs jobb bizonyíték, mint a 2024-es Met-gála. A Metropolitan Museum of Art lépcsőjén nem egy meztelen hatású kreációba bújt hírességet láthattunk, a legszebbet közülük talán J.Lo viselte. A világsztár strasszokból és gyöngyökből álló haute couture kerációban jelent meg, amelyet Daniel Roseberry tervezett. A ruha érdekessége többek között, hogy körülbelül 2 és fél millió gyönggyel díszítették a kézi hímzéseket pedig 800 órán keresztül készítették. 



 


 


 

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.