Vadító ruhadarabot hozott újra divatba a Bridgerton: a 90-es években minden nő ezt viselte

Nicola Coughlan
Getty Images -
melltartó A Bridgerton család Nicola Coughlan push up
Az 1990-es évek elfeledett divatirányzata újra fókuszba került, a Netflix sikersorozatának, a Bridgertonnak köszönhetően. A push-up melltartók népszerűségéhez nagyban köze van Nicola Coughlannak, aki büszke telt idomaira.

A balconette melltartók hatalmas népszerűségnek örvendenek manapság, eladásuk az utóbbi időben 61 százalékkal nőtt. Ez a melltartó típus az idei év leggyorsabban fogyó fehérneműje. A teltebb alakot előtérbe helyező divat növelte a párnázott push-up melltartók népszerűségét is, amelyeket a Wonderbra 1994-es Hello Boys reklámja, Eva Herzigovával a főszerepben tett híressé. Mindez a Bridgertonnak köszönhető.

push-up melltartó, Bridgerton
Újra hódít a push-up melltartó a Bridgerton sztárjának köszönhetően
Forrás: Shutterstock

Újra hódít a push-up melltartó a Bridgerton sztárjának köszönhetően

A push-up, amely az 1950-es években vált népszerűvé Marilyn Monroe-nak köszönhetően, széles pántokkal rendelkezik, amelyek alulról emelik a mellet, magas és telt formát adva neki. A szakértők szerint az, hogy manapság újra előtérbe kerültek az ilyen típusú melltartók, a teltkarcsú Bridgerton sztárnak Nicola Coughlannak is köszönhető, aki a sorozatban Penelope Featheringtont alakítja. Ebben a hónapban kijelentette, hogy „büszke rá, hogy a tökéletes mellű nők táborát erősíti."

„A mellek visszatértek. Mint oly sok '90-es évek divatja, a push-up melltartók is újra divatba jött a Z generáció vásárlói körében. Eközben a balconette melltartók azok választása, akik kifinomult és elegáns stílust keresnek. Emellett pedig a magas derekú alsóneműk eladása is harmadával ugrott meg" - mondta Liz King, a Freemans.com online áruház munkatársa, majd hozzátette:

 „A nagyobb bugyik tökéletesen ellensúlyozzák a balconette melltartókat, mivel egyszerre kényelmet és szexi sziluettet kínálnak.”

Nicola Coughlan testére tett megjegyzést egy újságíró: a színésznő pimasz választ adott

Nicola Coughlan néhány héttel ezelőtt Dublinban járt, ahol újságírók hada várta, hogy kérdezhessen a Bridgerton család népszerű főszereplőjétől. Az egyik női újságíró megjegyezte, hogy hogy „nagyon bátor” vállalás tőle, hogy egy olyan sorozatban játszik főszerepet, amely telis-tele van pikáns jelenetekkel. A színésznő nem hagyta válasz nélkül a meglepő kijelentést.

Tudod, ez nehéz helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – azaz a tökéletes mellekkel megáldott nők –, mi nem látjuk viszont magunkat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének, és remélem, hogy ti is élvezni fogjátok a látványukat

 - adta a határozott választ.
 


 

 

 

 

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.