Divat és kényelem fókuszban: ezek a cipőtrendek tarolnak idén

Beautiful,Young,Smiling,Woman,In,Her,Closet,Wearing,Hat
Divat
Shutterstock - Dean Drobot
cipő hétköznapok szandál elegancia
Az idei év cipőtrendjei változatosak és izgalmasak, megújult dizájnokkal és merész újításokkal hódítanak. A divattervezők újra bebizonyították, hogy a lábbelik terén is lehet újat mutatni. Nézzük meg, mely cipőtrendek tarolnak idén!

A sportos elegancia, a dekoratív csattok, a kényelmes, hétvégi lábbelik és a pasztell árnyalatok is viszik a prímet idén. Összegyűjtöttük, mely cipőtrendek tarolnak. 

cipőtrendek
Legmenőbb cipőtrendek: A platform cipők visszatértek a divatba
Forrás: Forrás: Shutterstock

Az egyik legmenőbb a cipőtrendek közül: Platform cipők

A platform cipők visszatérése idén elkerülhetetlen volt. A ’90-es évek ikonikus darabjai most modern köntösben jelennek meg. Kényelmesek, mégis feltűnőek, így tökéletes választásnak bizonyulnak mind a hétköznapi, mind az esti viselethez. Az extra magasság mellett stabilitást is biztosítanak, ami különösen vonzóvá teszi őket.  

Chunky sneaker-ek

A chunky sneaker-ek, vagyis a vastag talpú edzőcipők népszerűsége továbbra is töretlen. Ezek a cipők egyszerre kényelmesek és divatosak, így ideálisak a mindennapi használatra. A különböző színek és minták pedig lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a saját stílusához leginkább passzoló darabot.  

Young,Woman,Modeling,Trendy,Cream-colored,Lace-up,Sneakers,With,A,Chunky
A chunky sneaker-ek, vagyis a vastag talpú edzőcipők népszerűsége továbbra is töretlen
Forrás: Shutterstock

Loaferek és mokaszinok

A klasszikus loaferek és mokaszinok idén újjáélednek, de ezúttal modern csavarral. A fényes bőrből készült, dekoratív csatokkal, masnikkal és varrásokkal díszített modellek igazi luxus érzetet keltenek. Elegánsak és kényelmesek, így tökéletesen illenek mind az irodai, mind a hétvégi szettekhez.  

Side,View,Woman,Walking,Street,In,Fashionable,Spring,Or,Autumn
A klasszikus loaferek és mokaszinok idén újjáélednek, de ezúttal modern csavarral
Forrás: Anna Zhuk/Shutterstock

Színes balerinacipők

A balerinacipők sosem mennek ki a divatból, de idén a színes változatok dominálnak. A pasztell árnyalatoktól a vibráló neon színekig minden megtalálható a palettán. Ezek a cipők nemcsak kényelmesek, de remekül feldobják a legegyszerűbb öltözéket is.  

Jourden Presentation - Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer
A balerinacipők sosem mennek ki a divatból
Forrás: Getty Images/Jourden Presentation

Gladiátor szandálok

Újra reneszánszukat élik a gladiátor szandálok. Az ókori Rómát idéző lábbelik bőr pántokkal és fényes részletekkel kombinálva igazi statement darabok. Tökéletesek a nyári hónapokra, különösen egy könnyed, bohém stílusú ruhával párosítva.  

 

gladiátor szandálok
A gladiátor szandálok újra reneszánszukat élik
Forrás: Shutterstock

Sportos szandálok

A sportos szandálok, különösen a túraszandálok, szintén nagy népszerűségnek örvendenek. Ezek a kényelmes, tartós darabok nemcsak a természetjárók, hanem a városi divat követőinek is kedvencei lettek. Könnyen kombinálhatók rövidnadrággal vagy akár nyári ruhával is.

sportos szandálok
A sportos szandálok, különösen a túraszandálok, szintén nagy népszerűségnek örvendenek
Forrás: Getty Images/Street Style

Átlátszó elemek

Az átlátszó cipők és részletek is trendik idén. Az átlátszó PVC-ből készült pántok, sarkak és egyéb elemek futurisztikus megjelenést kölcsönöznek a lábbeliknek. Ezek a cipők garantáltan felhívják magukra a figyelmet, és különleges kiegészítői lehetnek bármely öltözéknek.  

átlátszó cipők
Az átlátszó cipők és részletek is trendik idén.
Forrás: Shutterstock/

Retro teniszcipők

A retro stílusú teniszcipők, melyek az 1970-es és 1980-as éveket idézik, ismét hódítanak. Ezek a klasszikus, egyszerű vonalvezetésű cipők tökéletesen illenek a mindennapi casual stílushoz. Fehér, bőr vagy vászon kivitelben is elérhetők, így könnyen beilleszthetők bármely ruhatárba.

retro, teniszcipők
A retro stílusú teniszcipők ismét hódítanak
Forrás: WireImage/GettyImages

Az idei cipőtrendek széles skálája biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb stílust. Legyen szó elegáns loaferokról, kényelmes chunky sneaker-ekről vagy merész gladiátor szandálokról, a választék bőséges. Az új trendek közös jellemzője, hogy a divat és a kényelem kéz a kézben járnak, így biztosítva, hogy minden lépésünk magabiztos és stílusos legyen. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.