Ezek a legújabb street style trendek - árakkal, termékekkel

A nyár legvadítóbb ruhatrendjei a TikTokon
Shutterstock/Copyright (c) 2023 Halay Alex/Shutterstock. - Halay Alex
stílus fenntarthatóság outfit
A street style mindig is a divatvilág egyik legizgalmasabb és legkreatívabb szeglete volt. Az utcai divat színterén nem csak a kifutókról és a tervezőktől érkező inspirációk jelennek meg, hanem a mindennapi emberek egyedi stílusa is. 2024-ben számos irányzatot ötvöznek, melyek közül néhány igazán meghökkentő, mások pedig könnyedén beilleszthetők a mindennapokba.

2024-ben a street style trendek vibráló kavalkádja jelenik meg a világ minden táján, melyek közül néhány szokatlan és merész, de vannak köztük azonnal szerethetőek és könnyedén hordhatóak is.  

street style
A street style mindig is a divatvilág egyik legizgalmasabb és legkreatívabb szeglete volt
Forrás: Shutterstock

Street style: Oversize mindenhol

Az oversize darabok továbbra is dominálnak az utcai divatban. A bő szabású kabátok, pulóverek és nadrágok nem csak kényelmesek, hanem rendkívül stílusosak is. Az oversized ruhák lehetőséget adnak a rétegezésre, ami különösen hasznos a változékony időjárásban.

Oversized pólóruha, H&M, 5 195 Ft
Oversized pólóruha, H&M, 5 195 Ft

Retro sportwear

A '80-as és '90-es évek sportos divatja visszatért. A retro sportwear trendje magában foglalja a klasszikus tréningruhák, színes melegítők és vintage sportcipők viselését. Az élénk színek és merész minták most újra a figyelem középpontjába kerültek.

Fenntarthatóság

Az egyre növekvő környezettudatosság a street style-ban is megjelenik. Az újrahasznosított anyagokból készült ruhák, a vintage darabok és a second-hand vásárlások egyre népszerűbbek. Ez a trend nem csak a fenntarthatóságot támogatja, hanem egyedülálló és különleges stílusokat is eredményez.

Hétköznapi ruha Esra Kék Regular Fit, Cream, 28440 Ft

Utility és munkaruha

A funkcionalitás előtérbe kerül az utility stílusban. A zsebekkel teli nadrágok, a munkaruhák és a strapabíró anyagok mind a praktikumot és a stílust ötvözik. Ez a trend különösen népszerű városi környezetben, ahol a kényelem és a funkcionalitás kulcsfontosságú.

Monokróm megjelenések

A monokróm öltözködés továbbra is népszerű marad. Az egyszínű szettek elegánsak és letisztultak, ráadásul könnyen variálhatók. A fekete-fehér kombinációk mellett idén a pasztell árnyalatok és az élénk színek is nagy szerepet kapnak.

Kézműves kiegészítők

A kézzel készített kiegészítők egyre nagyobb teret hódítanak. A horgolt táskák, egyedi ékszerek és kézzel festett sálak különleges karaktert adnak minden outfitnek. Ezek a darabok nem csak stílusosak, hanem a kézművesség iránti tiszteletet is kifejezik.

headwear kézitáska Summer Bag, LE SH KA, 66990 Ft

Platform cipők

A platform cipők továbbra is hódítanak, legyen szó bakancsokról, sportcipőkről vagy szandálokról. A magas talp nem csak kényelmes, de egy kis extra magasságot is kölcsönöz viselőjének, ami sokak számára vonzóvá teszi ezt a stílust.

Bézs, fűzős platform cipő, XTI, 19990 Ft

Áttetsző anyagok

Az áttetsző anyagok és a rétegezés kombinációja igazán modern és friss megjelenést biztosít. Az áttetsző felsők, szoknyák és ruhák lehetővé teszik a kreatív rétegezést és az egyedi stílusok kialakítását.

Az idei street style trendek sokszínűsége lehetőséget ad mindenkinek, hogy megtalálja a saját stílusát és kifejezze egyéniségét. Legyen szó oversize darabokról, retro sportwear-ről vagy fenntartható divatról, 2024 utcai divatja mindenkinek tartogat valami izgalmasat. 

Az utcákon járva figyeljük meg, hogyan ötvöződnek ezek a trendek, és merítsünk inspirációt a mindennapi öltözködésünkhöz! 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.