Katalin hercegné öltözéke kísértetiesen hasonlított Audrey Hepburn ikonikus ruhadarabjára

Trooping The Colour 2024
WireImage/Trooping The Colour 2024 - Karwai Tang
stílus Trooping the Color katalin hercegné Audrey Hepburn
A Trooping the Colour ünnepségen viselt öltözéke kísértetiesen hasonlított Audrey Hepburn ikonikus ruhadarabjára. A szakértők szerint Katalin hercegné klasszikus eleganciát és kifinomultságot közvetített megjelenésével az uralkodó születésnapi rendezvényén.

A Trooping the Colour résztvevői számos megható pillanatnak lehettek szemtanúi. A legtöbben persze Katalin hercegné visszatérésére voltak kíváncsiak, akinek a megjelenése kifogástalan volt és elegáns, mint mindig. A szakértők szerint öltözéke kísértetiesen hasonlított Audrey Hepburn színésznő a My Fair Lady című filmben viselt egyik ruhadarabjához.

Katalin hercegné
Katalin hercegné öltözéke kísértetiesen hasonlított Audrey Hepburn ikonikus ruhadarabjára
Forrás: Audrey Hepburn and Rex Harrison in My Fair Lady/1960s

Katalin hercegné Audrey Hepburnként tündökölt a Trooping the Colouron

Amanda Wakeley divattervező szerint Katalin hercegné öltözéke és megjelenése klasszikus eleganciát, kifinomultságot közvetített.

Katalin összeállítása időtlen eleganciát sugározott, amely Audrey Hepburn karakterének, Eliza Doolittle-nek a jellemzője volt az Ascot jelenetében, ahol az emlékezetes fekete-fehér öltözéket viselte. A feltűnően hasonló monokróm masni a nyakán szintén inspirálhatta, amit a korábban viselt Jenny Packham ruhájához hozzáadott csíkos derékrész is kiegyensúlyozott. Milyen ügyesen mutatta be Katalin, hogy egy ruhadarab teljesen átalakítható néhány új díszítés hozzáadásával.

A divatszakértő hozzátette: "Az általános elegancia, a kifinomult szabások és a klasszikus elemek, mint a széles karimájú kalap, a monokróm színek, a strukturált vonalak és a finom kiegészítők mind hozzájárultak ehhez a klasszikus esztétikához, amelyet Katalin gyönyörűen megtestesített."

Katalin hercegné az utolsó pillanatban közölte a nyilvánossággal, hogy "bár még nincs túl a nehezén", részt vesz a király születésnapi parádéján. A hercegné továbbra is kezelés alatt áll rákos megbetegedése miatt, vagyis ez a megjelenés inkább egy egyszeri, kivételes alkalom volt.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.