Katalin hercegné megtervezte a visszatérést: öltözéke kísértetiesen hasonlított Dianáéra

Katalin hercegné, Vilmos, Sarolta, György, Lajos, Károly, Kamilla, Trooping the Colour 2024
afp or licensors - AFP
inspiráció öltözék katalin hercegné Diana hercegné
A Trooping the Colour ünnepségen viselt öltözékét a család egy másik stílusikonja inspirálhatta. Katalin hercegné Diana egykori megjelenéséből meríthetett ihletet.

Katalin hercegné a visszatérést a lehető legalaposabban tervezte meg a jelek szerint: megjelenése kísértetiesen hasonlított Diana hercegné egyik összeállítására. 

Katalin hercegné
Katalin hercegné összeállítását Diana inspirálta
Forrás: AFP

Katalin hercegné összeállítását Diana inspirálhatta

Katalin hercegné az utolsó pillanatban közölte a nyilvánossággal, hogy "bár még nincs túl a nehezén", részt vesz a király születésnapi parádéján szombaton, más néven a Trooping the Colouron. A hercegné továbbra is kezelés alatt áll rákos megbetegedése miatt, vagyis ez a megjelenés inkább egy egyszeri, kivételes alkalom volt, és már az is kiderült, hogy ki döntött a hercegné visszatéréséről.

Katalin hercegné és Diana
Katalin hercegné és Diana öltözéke nagyon hasonlítanak
Forrás: AFP I Getty Images

Annak ellenére pedig, hogy a nagyközönség számára csak péntek este derült ki, Katalin is ott lesz a királyi családdal a szombati rendezvényen, a hercegnének volt ideje alaposan megtervezni a megjelenését: semmit nem viselt véletlenül, és aki annak idején rajongott Diana hercegné stílusáért, annak ismerős is lehetett a Katalin által viselt öltözet összhatása.

Anwar Hussein Collection Diana hercegné
Diana walesi hercegné Catherine Walker által tervezett fekete-fehér blézert és Frederick Fox által tervezett kalapot visel a Nemzeti Művészeti Galériában 1985. november 10-én.
Forrás: Getty Images/Anwar Hussein 

A hercegné egy fekete-fehér Jenny Packham-ruhát választott, amelyet egy igazán feltűnő  Philip Treacy kalappal egészített ki - amiről tudjuk, nem véletlenül viselte úgy, ahogy.  Ez az összeállítás pedig kísértetiesen hasonlít Diana hercegnéére 1985-ből. Természetesen nem egy az egyben, de az világos, hogy ki isnpirálta Katalin hercegnét.

Sarolta ruhája is Dianát idézte

Sarolta a Trooping the Colouron Diana ruháját viselte, azaz, egy ahhoz hasonló stílusú szettet, amiben 1981-ben nagymamáját is lefotózták. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.