Divatos kiegészítők, amikkel feldobhatod a megjelenésed - termékekkel, árakkal

városi divat, táska
Shutterstock - progressman
ruhatár karkötő outfit
A stílusos megjelenés titka sokszor a részletekben rejlik. A jól megválasztott kiegészítők azok, amelyek igazán életre keltik és egyedivé teszik az öltözékünket. Legyen szó egy elegáns nyakláncról, egy figyelemfelkeltő táskáról vagy egy stílusos karkötőről, ezek az apró részletek képesek teljesen új szintre emelni a megjelenésünket. Vajon mik manapság ezek a trendi kiegészítők?

A divat világában a kiegészítők szerepe megkérdőjelezhetetlen. Most összegyűjtöttük azokat a trendi kiegészítőket, amelyekkel garantáltan lenyűgözővé teheted a megjelenésed.

kiegészítők
A divat világában a kiegészítők szerepe megkérdőjelezhetetlen
Forrás: Shutterstock

Legjobb kiegészítők: Nyakláncok és medálok

A nyakláncok és medálok különleges hangsúlyt adhatnak a nyak körüli területnek, és eleganciát sugároznak. Az utóbbi években a rétegezés vált igazán népszerűvé: több különböző hosszúságú és stílusú nyakláncot viselni egyszerre. Ez a trend könnyed, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz.

A kézzel készített ékszerek egyedisége és kézműves jellegük miatt különleges helyet foglalnak el a divatban. Az egyedi formák, különleges anyagok, például félprecíziós kövek, gyöngyök és újrahasznosított fémek felhasználásával készült darabok különleges megjelenést biztosítanak. Egy kézzel készített nyaklánc vagy fülbevaló garantáltan kitűnik a tömegből.

Kígyólánc nyaklánc, H&M, 6995 Ft

Fülbevalók

A fülbevalók a kiegészítők azon kategóriájába tartoznak, amelyeket a leggyakrabban cserélünk. A nagy, feltűnő darabok (statement earrings) és a finom, apró fülbevalók egyaránt divatosak. Az aszimmetrikus fülbevalók is hódítanak, melyek különleges és merész megjelenést biztosítanak.

Hosszú, texturált fülbevaló, Mango, 5595 Ft

Karkötők és karórák

A csuklónk díszítése karkötőkkel és karórákkal sosem megy ki a divatból. Az arany és ezüst karkötők mellett a színes, gyöngyös változatok is népszerűek. A karórák esetében a letisztult, minimalista stílus mellett a vintage darabok is visszatértek.

Pandora Moments szívzáras kígyólánc karkötő, Pandora, 24500 Ft

Gyűrűk

A gyűrűk nemcsak az eljegyzések és házasságok szimbólumai, hanem mindennapi divatkiegészítők is. A sokféle dizájn és anyag használatával, mint például a nemesfémek, kövek és fa, egyedi és különleges megjelenést érhetünk el. A több gyűrű viselése egyszerre, úgynevezett „stacking” is divatos.

Az antik és vintage kiegészítők varázsa abban rejlik, hogy egy-egy darab történetet mesél el. A régi idők stílusát idéző gyűrűk, medálok, brosstűk és karórák nemcsak időtállóak, hanem egyedi karaktert is adnak viselőjüknek. Az ilyen kiegészítők vadászata gyakran különleges élményt is nyújt.

Övek

Az övek nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is lehetnek. Egy szépen megmunkált bőröv vagy egy extravagáns csatos öv teljesen átalakíthatja a megjelenésed. Az oversize és a derékhangsúlyozó övek különösen divatosak.

"Adele" öv, ABOUT YOU, 9890 Ft

Táskák

A táska több mint egyszerű tárolóeszköz; a stílus kifejeződése. A mini táskák, övtáskák és nagy shopper táskák mind-mind megtalálhatók a divat világában. A különleges anyagok és minták, például a kígyóbőr utánzatok vagy a feltűnő színek, egyedi megjelenést biztosítanak.

Stradivarius bevásárló táska, Stradivarius, 8995 Ft

Napszemüvegek

A napszemüveg nemcsak védi a szemet, hanem divatos kiegészítő is. A klasszikus aviátor és macskaszem formák mellett a futurisztikus, túlméretezett darabok is hódítanak.

A kiegészítők nemcsak feldobják az öltözékünket, hanem lehetőséget adnak arra, hogy kifejezzük egyéniségünket és stílusunkat. Akár egy egyszerű nyakláncot, akár egy merész övet választasz, a lényeg, hogy jól érezd magad bennük és magabiztosan viseld őket. Az aktuális divat követése mellett fontos, hogy saját ízlésünkre és stílusunkra is figyeljünk, hiszen ettől leszünk igazán egyediek és stílusosak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.