Magyar tervező ruhájában állt kamera elé a Bridgerton sztárja - FOTÓK

"Bridgerton" Season 3 - Part Two -  Special Screening – Arrivals
Getty Images/"Bridgerton" Season 3 - Part Two - Special Screening – Arrivals - Lia Toby
A Bridgerton család fotózás Nanushka Nicola Coughlan
A Bridgerton sztárja magyar divattervezőtől választott ruhát a Washington Post fotózására. Nicola Coughlan csodásan festett a Nanushka csokibarna vegán bőr anyagából készült ruhájában.

Nicola Coughlan egy vagány és egyben nagyon különleges Nanushka ruhában állt kamera elé a Washington Post fotózásán. A magyar divattervező, Sándor Szandra a legnagyobb örömmel ajánlotta fel, hogy készítenek a Bridgerton sztárjának egy egyedi darabot.

Nanushka
A Bridgerton sztárja Nanushka ruhában állt kamerák elé
Forrás: Getty Images/Toronto Premiere Of Netflix's "Bridgerton" Season 3 Part II

A Bridgerton sztárját Nanushka ruhában kapták lencsevégre

A csokibarna Okobor™ egy egyedi darab, amit a Sándor Szandra és csapata készített a színésznőnek. Az Okobor™ egy innovatív anyag, amely 56% újrahasznosított poliészterből és 44% poliuretánból készül. Ez az anyag elnyerte a rangos PETA Fashion Awards díját a fenntartható anyaghasználat érdekében tett erőfeszítések elismeréseként. Az Okobor™ gyártása száraz eljárással történik, amely 80%-kal csökkenti a vízfogyasztást, és GRS-tanúsítvánnyal rendelkezik, megerősítve annak környezetbarát jellegét - írja a Bors. A ruha a Nanushka saját fejlesztésű vegán bőr anyagából készült.

Nicola Coughlan testére tett megjegyzést egy újságíró: a színésznő pimasz választ adott

Nicola Coughlan a sorozat harmadik évadát promózta Dublinban néhány héttel ezelőtt, ahol újságírók hada várta, hogy kérdezhessen a Bridgerton család népszerű főszereplőjétől. Az egyik női újságíró megjegyezte, hogy hogy „nagyon bátor” vállalás tőle, hogy egy olyan sorozatban játszik főszerepet, amely telis tele van pikáns jelenetekkel. A színésznőt nem kellett félteni, azonnal frappáns választ adott az újságírónő kérdésére. 

Tudod, ez nehéz helyzet, mert az enyémhez hasonló testalkattal rendelkező nők – azaz a tökéletes mellekkel megáldott nők –, mi nem látjuk viszont magunkat elégszer a képernyőn. Nagyon büszke tagja vagyok a tökéletes mellű nők közösségének, és remélem, hogy ti is élvezni fogjátok a látványukat.

 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.