AZ 54 éves Naomi Campbell bikiniben mutatta meg bomba alakját - Fotók

Naomi Campbell
Getty Images/Jeff Spicer - Jeff Spicer
fürdőruha Michelle Rodriguez Naomi Campbell
A modell két másik bombázóval merült el a habokban. Naomi Campbell, Eiza Gonzales és Michelle Rodriguez bikiniben élvezték a napsütést.

Naomi Campbell, Eiza Gonzalez és Michelle Rodriguez szenzációsan néztek ki, amikor az ibiazi tengerparton sütkéreztek. Mindannyian latgadhatnának pár évet a korukból.

Naomi Campbell, Eiza Gonzalez és Michelle Rodriguez
Naomi Campbell, Eiza Gonzalez és Michelle Rodriguez
Forrás: Getty Images

Naomi Campbell két bombázóval fürdőzött Ibizán

Az 54 éves Naomi Campbell - aki nemrég a Cannes-i filmfesztiválon tette tiszteletét - ibizán fürdőzött, de ezzel nem volt egyedül. Ugyanott merült el a habokban a 34 éves Eiza Gonzalez és a 45 éves Michelle Rodriguez is. Azelőtt pedig az óvárosban vásárolgattak, de egy jachtos kiránduláson is részt vettek -  maximálisan kiélvezik a nyarat, és az azzal adódó minden lehetőséget.

Mindhárman bátran és büszkén mutogathatják bikinialakjukat, hiszen csodásan festenek fürdőruhában, de ez nem véletlen. Jól látszik, hogy sportos alakjukban nagyon sok munka van, csak remélni tudjuk, hogy nem olyan abszurd módszerekkel tartják fenn karcsúságukat, mint más sztárok. 

"Kis híján belehaltam" - sötét titkairól és drogfüggőségéről vallott Naomi Campbell 

A legendás kifutósztár őszintén beszél korábbi szerhasználatáról az AppleTV+ új dokumentumfilmjében, a „The Super Models"-ben, ahol bevallotta, hogy annak érdekében, hogy képes legyen megbírkózni gyermekkori traumájával és az olasz tervező és közeli barát, Gianni Versace halálával, a kokainhoz fordult.

Michelle Rodriguezt sem kell bemutatni senkinek, a Halálos iramban sztárja - aki háromszor is megjárta a börtönt és csak a film kedvéért szerzett jogsit- szintén úgy néz ki, mintha a kifutóról lépett volna le, nem beszélve a a 34 éves Eiza Gonzalezről, akinek csodás alakja egyáltalán nem marad el a társaiéhoz képest. Ő néhány évvel ezelőtt azzal került be a köztudatba, hogy Jason Momoa barátnője volt, de azóta már szakítottak.  A románc a színész és a Baby Driver sztárja között igencsak rövidnek bizonyult, a szerelem néhány hónap alatt elszállt. Egy Momoához közel álló forrás szerint a sztárpár szakított, az ok pedig az, hogy nagyon különböző életszakaszban vannak. A viszonyuk állítólag mindennek ellenére jó maradt.


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.