A plasztikai sebész szerint a Kardashian-testalkat már a múlté: erre vágynak a nők igazán

A,Beautiful,Young,Girl,With,Long,Curly,Hair,Poses,In
Shutterstock - Ekaterina Jurkova
szépségideál Kim Kardashian plasztikai sebész
Szakértők szerint a nők szépségideálja jelentősen megváltozott az utóbbi időben. A plasztikai sebész szerint egyre kevésbé törekszenek a Kim Kardashian stílusú testalkatra, inkább a természetes megjelenést részesítik előnyben.

A modern világban a szépségideál folyamatosan változik, ami számos tényezőtől függ, mint például a hírességek, a közösségi média trendjei és kulturális változások. Az utóbbi időben a nők egyre inkább elhatárolódnak attól, hogy Kim Kardashianhez hasonlóan nézzenek ki, és inkább a „tiszta, természetes” esztétikát részesítik előnyben. Dr. Ducu Botoaca plasztikai sebész elárulta, milyen változások zajlanak az iparágban.

plasztikai sebész
A plasztikai sebész elárulta: Kardashian-testalkat már a múlté
Forrás: GC Images

A plasztikai sebész szerint most a 'clean girl' a nyerő

Az utóbbi években azt észleltük, hogy szignifikáns átmenet zajlik a Kim Kardashian testtrend által jellemzett extrém vonalak hajszolásából egy olyan természetes megjelenés felé, amit a 'clean girl' ideálnak nevezhetünk

 - állítja a szakember.

A jelenlegi elmozdulás tükrözi a mostanra egyre népszerűbb kulturális mozgalmat az őszinteség és önkifejezés irányába. Sok egyén ahelyett, hogy irreális elvárásoknak akarna megfelelni, inkább önmaga egyedi vonásait hangsúlyozza, és olyan kezeléseket választ, amelyek kiemelik természetes szépségét, anélkül hogy drasztikusan megváltoztatnák azt. Dr. Ducu szerint észrevehető volt a trendek átmenete a műtéti eljárásokról a nem-műtéti megközelítések felé az esztétikai kezelések területén is. Ezt több tényező is befolyásolta, beleértve a technológiai fejlődéseket, a változó szépségideálokat és a növekvő hangsúlyt a biztonságra és minimálisan invazív eljárásokra. A nem-műtéti kezelések számos előnnyel járnak a hagyományos sebészeti eljárásokkal szemben, ami hozzájárulhat növekvő népszerűségükhöz. Gyakran biztonságosabbnak tekintik őket, kevesebb szövődménnyel járnak, és kevesebb felépülési időt igényelnek.

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.