Egyre több nőt érint a szemöldökvakság: itt van minden, amit tudni lehet róla

Young,Adult,Latin,Woman,,Cool,Brunette,Gen,Z,Girl,With
Shutterstock - insta_photos
szemöldök vakság TikTok szépségtrend
Ha figyelemmel követed és kipróbálod a legújabb szépségtrendeket, előfordulhat, hogy te is áldozatul estél az úgynevezett szemöldök vakságnak. A szemöldökvakság TikTok tartalomkészítők által kitalált kifejezés, ami arra utal, hogy a szemöldököd formázását az aktuális divatirányzatokhoz igazítod, ahelyett, hogy azt választanád, ami legjobban illik az arcodhoz.

A szemöldökvakság egy új jelenség, amely a TikTok-felhasználók között kezdett elterjedni: arra utal, hogy mi nők a legtöbb esetben a szemöldökünk formázását az aktuális szépségtrendekhez igazítjuk és nem az alapján döntünk, hogy mi illik a legjobban az arcunkhoz. Míg az 1990-es és 2000-es években a vékony szemöldök volt a divat, az utóbbi években a bozontos, vastag szemöldökök váltak közkedveltté. Azonban ez sem áll mindenkinek jól.

szemöldökvakság
Egyre több nőt érint a szemöldökvakság 
Forrás: Shutterstock

Szemöldökvakság: egyre több nő esik áldozatul

A TikTokon egy felhasználó, Maddi Scott egy ijesztő videót osztott meg a szemöldökéről. A felvétel eddig 5,7 millió megtekintést ért el. A videó arra ösztönzött másokat, hogy saját történeteiket is megosszák a sorstársaikkal. Cassandra Bankson bőrápolási szakértő elárulta, mely kérdéseket kell feltennie magunknak, ha ttól félünk, hogy a szemöldökvakság előbb vagy utóbb utolér.

Kérdezd meg magadtól: csak azt csinálom, amit a közösségi médiában népszerűnek látok? Valójában olyan szépségápolási trendeket követek és alkalmazok az életemben, amelyek jó érzéssel töltenek el, vagy csak azt nézem, mit csinálnak a legmenőbb sztárok és influenszerek a szemöldökükkel, és vakon követem őket? 

mondta, majd hozzátette, hogy ha valaki nem biztos abban, hogy milyen szemöldök illene az arcához, érdemes egy szakértővel konzultálni, aki segít eligazodni a trendek világában.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.