Katalin hercegné 5 kedvenc terméke: ezeket te is pár kattintással beszerezheted

UK Royals at Christmas carol service in London
i-Images / eyevine/© i-Images / eyevine. All Rights Reserved. - i-Images / eyevine
stílus katalin hercegné
Mindig is kíváncsi voltál, mitől ilyen gyönyörű az arcbőre? Szívesen lemásolnád Katalin hercegné kifinomult stílusát, kedvenc frizuráját? Mutatjuk az 5 nagy kedvencét, amihez mindig ragaszkodik! A legjobb bennük, hogy ezeket itthon is beszerezheted!

Katalin hercegné 2011-ben ment feleségül Vilmos herceghez. Azóta már három gyermekük is született, emellett pedig Katalin sokat jótékonykodik, és bekerült a Time magazin a "100 legbefolyásosabb ember a világon" listájára is. Napjait évtizedek óta kamerák kereszttüzében tölti, ő továbbra is a minimál sminkre esküszik, amit a nem túl erősen fedő alapozóval, a barna szemkontúr ceruzával és egy leheletnyi rózsás arcpírral tesz tökéletessé.

Katalin hercegné kifinomult stílusú
Forrás: JUSTIN TALLIS / AFP

Szemeit jellegzetesen sminkeli: sokak szerint ő hozta vissza a divatba a fekete szemceruzát.

Katalin hercegné a megtestesült stílus

Bár Katalin hercegné jelenleg hercegnéi titulust tölt be a királyi családban, stílus terén maga a királynő! Stílusa nagyon sokat finomodott mióta wales-i hercegné lett. Ízlése kifinomult, és előkelő, olyannyira, hogy rajongók hada lesi nap mint nap az öltözködését, a sminkjét és frizuráját. Állítólag sok esetben az általa viselt ruhadarabok pillanatok alatt elfogynak a boltok polcairól, miután megjelent bennük valahol. Kétségtelen, hogy jó érzékkel nyúl egy-egy darabhoz.

Nagy figyelmet fordított az öltözködésre

Vilmos felesége rajong a divatért, de a szigorú brit protokoll szerint nem viselhet akármit, ezért inkább az előírásokat és a testalkatát veszi figyelembe, amikor egy-egy darabot felvesz. A királyi protokoll sokszor még azt is megszabja, mit ehetnek és miként neveljék gyermekeiket neveléséről, mert bizony még ezzel kapcsolatban is elvárásokkal szembesülnek.

Katalin hercegné odavan az egyszerű, letisztult darabokért, a klasszikus blúzokért, az élére vasalt nadrágokért, de a hivatalos megjelenések meg is követelik tőle, hogy mindig csinosan, a protokollra odafigyelve jelenjen meg a kamerák és a közönség előtt.

Milliókat inspirál a megjelenésével

Előszeretettel visel hosszú, klasszikus szövetkabátokat, magas sarkú cipőket és olyan darabokat, amik hangsúlyozzák karcsú alakját. Legtöbbször a visszafogott színek mellett teszi le a voksát, mint a fehér, a kék, a szürke vagy a fekete.

katalin hercegné
Britain's Catherine, Duchess of Cambridge chats with well-wishers, during a visit to the University of Glasgow in Scotland on May 11, 2022
Milliókat inspirál a megjelenésével
Forrás: Jane Barlow / POOL / AFP

A kiegészítők terén Katalin hercegné imád kísérletezni és játszani a stílusokkal: klasszikus megjelenéseit szereti néha a látványosabb, nagyobb és bátrabb ékszerekkel kombinálni. Emellett van néhány jól bevált trükkje, amihez ragaszkodik, hogy mindig csodásan, hibátlan külsővel jelenjen meg a kamerák előtt. Lássuk, melyek ezek!

Szép ajkak titka - Clarins Lip Perfector Rose Shimmer színben

Katalin hercegnét táskájában bizony mindig ott lapul kedvenc színezett szájfénye, méghozzá a Clarins - Natural Lip Perfector Glow nevet viselő terméke. Ez a krémes szájfény könnyedén terül el az ajkakon, és egyetlen mozdulattal fényessé és csillogóvá varázsolja azokat.

Szájfény
Ár: 8.200 Ft
Forrás: marionnaud.hu

A kényelmes léptekért - Superga Unisex Cotu Classic Trainers edzőcipő

Eddig talán csak az igazán szemfüles rajongóknak tűnhetett fel, hogy Diana és Katalin hercegné lábán többször is ugyanaz a Superga-darab tűnt fel a múltban. A könnyű vászonból készült Superga 2750 Cotu Classics-ban látszólag semmi extra sincsen, de talán épp rejlik a titka, mindenhez remekül illik, kényelemes és nem túl hivalkodó.

Edzőcipő
Ár: 16.510 Ft
Forrás:  ecipo.hu 

Az őszi bőrvédelem záloga - Elizabeth Arden Eight Hour bőrvédő krém

Egy igazi legenda a kozmetikumok világában ez a krém, mely többek közt védi, ápolja és hidratálja a bőrt, emellett gyulladáscsökkentő hatással bír, így nem véletlen, hogy Katalin hercegné rajong ezért a termékért. Nem mellesleg, nem ő az egyetlen királyi családtag, aki ezt használja.

Arvédő krém
Ár: 13.790 Ft
Forrás: douglas.hu

Az elegáns körmökért  - Essie Original körömlak

Általában csak nude vagy saját maga által mixelt két árnyalatot látni a körmein. Az angol királynő 1989-ben kiválasztotta az Essie márka egy árnyalatát, és azóta mindenki – beleértve Katalin hercegné is - ezt használja a királyi családban. A cég pedig nagyon büszke, hogy a királyi család őket választotta.

Körömlakk
Ár: 3.450 Ft
Forrás: notino.hu

A tiszta tekintetért - Ray-Ban New Wayfarer napszemüveg

Ez egy klasszikus keret, amely a legtöbb arctípushoz illik. Ráadásul ezek erősek, ami azt jelenti, hogy évekig kitartanak – ami praktikus, mivel nem mennek ki a divatból.

Napszemüveg
Ár: 36.610 Ft
Forrás: eoptika.hu

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.