Kilapított mellek és gorillakarok: ők voltak az MTV Video Music Awards legrosszabbul öltözött sztárjai

divatbaki Suki Waterhouse Katy Perry MTV Video Music Awards
A zenei élet legnagyobb sztárjai vonultak fel szerda este New Yorkban, a Long Island-i UBS Arénában. Az MTV Video Music Awards vörös szőnyegén mindenki ki akart tűnni valamivel - volt, akinek ez jól sikerült, és olyanok is akadtak, akik nagyon melléfogtak.

Az MTV Video Music Awardson többen is voltak, akik nagyon rosszul választottak ruhát. Villantani akartak, de a hatás inkább közönséges és értelmezhetetlen lett. Az ö szettjeik közül mutatjuk meg azokat, amelyekkel egyáltalán nem tudtunk azonosulni. 

2024 MTV Video Music Awards - Show, Post Malone, Taylor Swift, Sabrina Carpenter
MTV Video Music Awards: Post Malone és Taylor Swift taroltak a Fortnight című dalukkal, Sabrina Carpenter pedig a legjobb dalnak járó díjat húzta be az Espressóért.
Forrás: Getty Images

A legrosszabbul öltözött sztárok az MTV Video Music Awardson:

Suki Waterhouse 

Az énekesnőnek mindig is rendhagyó, boho stílusa volt, és most sem hazudtolta meg magát. Szettje tökéletesen illik a személyiségéhez, de az arányok nagyon nem jók. A tollkabát jó ötlet lehetett volna, de ebben a formában csak gorillakarokat ad, és a Dolce&Gabbana ruha kivágásai sincsenek miatta jó helyen. 

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals
Forrás: Getty Images

Katy Perry 

A 39 éves Katy Perry rongyos melltartóban és hozzá illő maxiszoknyában érkezett. Tény, hogy kidolgozott hasizmait ennél jobban nehezen tudta volna megmutatni, de ebben a ruhában, és vizes hatású tincseivel úgy nézett ki, mint akit most mentettek meg egy lakatlan szigetről. 

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals Katy Perry
Forrás: Getty Images

Tinashe 

A Nasty énekesnőjét idén egyetlen díjra sem jelölték, ezért valószínűleg a ruhájával és a dekoltázsával akarta elérni, hogy rá is figyeljenek. A Rick Owens ruha felső része épphogy csak takarta az énekesnő mellbimbóit - inkább tűnik az összhatás befejezetlennek és közönségesnek, mint szexinek. 

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals
Forrás: Getty Images

Addison Rae

A 23 éves énekesnő szettjét nem tudjuk értelmezni, és valószínűleg ezzel nem vagyunk egyedül. A nagyon elrontott balerina jelmez egy magasderekú bugyiból, egy, a melleket borzalmasan laposnak mutató selyemmelltartóból, és egy popsit takaró tütüből állt.  

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals, Addison Rae
Forrás: Getty Images

Halsey 

Miután egészségügyi problémák sorozata miatt egy ideig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, Halsey a VMA-t választotta a visszatérésre, hogy egy klasszikus ruhában debütáljon új dalával. Ezt a vintage Versace-t utoljára Elizabeth Hurley viselte 1996-ban. Bár szeretjük a '90-es évek divatját, nem Halseyn. Ez a ruha másnak jobban állt volna, a gyöngyök sem kellettek volna rá, és egyáltalán nem volt jó ötlet ehhez az estélyihez vörös hajat festetni.

2024 MTV Video Music Awards - Arrivals, Halsey
Forrás: Getty Images

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.