Őszi trendek: íme a táska, amiért megőrül az internet

Happy,Smiling,Fashionable,Curvy,Woman,Wearing,Trendy,Autumn,Outfit:,Orange
Shutterstock - Victoria Fox
táska ősz
Egy jól megválasztott táska frenetikus hatású stíluselem, megkoronázza az öltözéked. Az idei őszi trendek között is kiemelkedő helyet foglal el, főleg, ha bordó színben pompázik. Mutatjuk, mivel kombináld!

Őszi trendek jönnek és mennek, a táska viszont örök klasszikus. Az elegáns, divatos, nőies megjelenés alapja. A legtöbben üresnek érezzük magunkat, ha nincs nálunk kedvenc kiegészítőnk. A táska nem csak egyszerű kiegészítő, de tökéletesen kiemeli személyiségünket, egyéni stílusunkat. 2024-ben az őszi trendek közül a táskák is új irányt vettek, amit ezúttal a divatrajongó bloggerek is felkaptak az interneten. A virtuális hírnév láthatóan nincs megállás, beindul az újabb trendőrület, a bordó kifinomult árnyalata a ruhák és sminkek után a táskák világát is meghódította.

Portrait,Of,Stylish,Young,Woman,Wearing,Hat,Coat,Holding,Red
Őszi trendek: bordó minden mennyiségben
Forrás: Shutterstock

Őszi trendek bűvöletében

A bordó ragyogó árnyalatai csodálatos tulajdonságokkal rendelkeznek. Egyrészt ez a szín mindig a hatalom és a jólét jele volt. Másrészről, a bordó egy lenyűgözően meleg szín, amihez az eleganciát, érettséget, vezető személyiséget, gazdagságot és kifinomultságot párosítunk. A forma és dizájn tekintetében a letisztult elegancia és a klasszikus fazonok kerültek előtérbe, melyek kecsesen a karra akasztva hordhatók, vonalvezetésük pedig igencsak figyelemfelkeltő.

Néhány klasszikus forma is visszaköszön a múltból, de sz őszi trendek között idén sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak a modern, nagy méretű darabok, melyek mindennapi igényeinket is képes kielégíteni. Ez a csábító árnyalat számos 2024-es kifutóra is felkerült, mi pedig elhoztuk az idei őszi trendek leggyönyörűbb bordó táskáit árakkal és lelőhelyekkel együtt!

Visszatérő retró

A '90-es évek évek divatja az idei őszi trendek között is visszaköszönnek. A minimalista formák, a négyzet alakú táskák és a kisebb, félhold alakú, kézben hordható darabok ismét a középpontba kerülnek. A lakk táskák továbbra is első helyen állnak az őszi trendek világában. Személyes kedvencünk a H&M válltáskája, amit bármilyen hétköznapi összeállításhoz felvehetsz.

Ár: 6.495 Ft
Forrás: Forrás: H&M 

 

Az örök és megunhatatlan

Ki mondta, hogy a hátitáska csak a kisiskolások privilégiuma?  Egy jól megválasztott darab egyszerre nőies, divatos és praktikus, ami rohanó hétköznapokra tökéletes választás. Ha kedvet kaptál hozzá, válaszd a Lasocki márkát a CCC kínálatából. 

Hátizsák
Ár: 16.995 Ft 
Forrás: ccc.eu

Kis méret, nagy szerelem

A kis méretű, többrekeszes táskák letarolták a kifutókat, és most helyet követelnek a gardróbodban is. Ezekben a darabokban a stílus és a játékosság együttes jelenléte jellemzi az őszi trendeket. Ha azt gondolod, neked tutira nincs rá szükséged, lesd meg a Reserved őszi-téli táska kollekcióját. 

Bordó táska
Ár: 10.995 Ft
Forrás:  Reserved 

Kényelem és praktikum

A 2024-es őszi táska trendek között kiemelkedő helyet foglalnak el a túlméretezett oversize darabok. A shopper táskák széles skálájából biztosan te is megtalálod azt, ami a leginkább illik a stílusodhoz. Egy ilyen darab különösen a városi életmódot folytatók számára lesz előnyös. Ha egy igazán különleges darabra vágysz, szerezd be a Mango őrülten mutatós darabját.

Mango táska
Ár: 16.995 Ft
Forrás: Mango 

A táska, ami felrobbantotta a TikTok népét

Nem kétséges, hogy a bloggerek stílus meghatározó tényező a divat világában, így nem meglepő, hogy az egész világon, köztük nálunk Magyarországon is szeretnek példát venni a divatbloggerek öltözködési stílusáról. Ilyen többek között a ZARA bordó táskák, amiből már megjelenése óta készlethiány van.

Ár: 10.995 Ft
Forrás: Zara 

Néhány jó tanács a legmegfelelőbb táska kiválasztásához:

  • A táska, mindig azonos színcsaládban tartozzon az éppen viselt cipővel
  • Elegáns nő nem visel sötét cipőhöz világos táskát, vagy világos cipőhöz sötét táskát
  • Alkalmi megjelenéshez minél kisebb táskát válasszunk
  • Ha egy bizonyos öltözékhez keresel táskát, vásárláskor viselj valami hasonló ruhát
  • Ügyelj arra, hogy a táska a testalkatodhoz illő legyen
őszi trendek
Őszi trendek főszereplője idén ősszel a burgundi
Forrás: Shutterstock

Figyelj a méret kiválasztásánál! Ha alacsony vagy, nem szabad, hogy a táska elnyomjon téged. Ahogy ruháid esetében, úgy a táskáknak is arányosan kell illeszkednie a megjelenésedhez.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.