Őrülten jó átmeneti szettek – Így hord a nyári ruháidat ősszel

Attractive,Stylish,Smiling,Woman,With,Curly,Hair,Walking,In,Park
Shutterstock - Maria Markevich
őszi divat divattipp stílus
Az ősz az átmeneti szettek és a különleges outfitek évszaka. Ilyenkor szeretjük új darabokkal meglepni magunkat, de ha idén faragnál kicsit a költségeiden, mutatunk pár tippet, hogyan tudod a nagy nyári kedvenceidet „átmenekíteni” az őszbe.

Ha egy kicsit is érdeklődsz a divat iránt, és rajongsz az átmeneti szettek iránt, biztosan felvetődött már benned is a kérdés, melyek azok a ruhadarabok, amik idén átmenthetőek a forró nyári hónapokból a szeszélyes őszi időszakba. A szandáloknak és a rövidnadrágnak persze semmi keresnivalójuk már ilyenkor a szekrényedben, de a lenge, könnyed ruháidat még szeptemberben-októberben is felveheted egy szép tweed blézerrel vagy puha, kötött kardigánnal.

őszi szettek
Átmeneti szettek – A lenge, virágos ruhákat sem kell még elcsomagolnod a rossz időben
Forrás: Shutterstock

 

Ha jobban szétnézel a gardróbodban, rájössz, hogy hány és hány ruhadarabod van, amiről nem kell és nem is szabad megfeledkezz, csak azért mert hűvösebbre fordult odakint az idő.

Őszi átmeneti szettek

Elsőre talán furcsán hangzik, hogy lenge, szellős ruháidat ősszel is felveheted, de ügyesen megválasztva a hozzá illő meleg darabokkal, bizony az egyik legszebb összeállítást tudod kihozni belőlük. A nyári ruhák ugyanis bármivel, de tényleg bármivel jó párost alkotnak: bőrdzsekivel, kötött kardigánnal, pulóverrel és akár egy vastag garbóval. Kiegészítőként pedig még feldobhatjuk egy bordó kalappal, kockás sállal, sötét zöld táskával, vastag övvel, vagy egy műszőrme stólával, míg a pontot az i-re végül a boka csizma, vagy épp a szuper szexi, hosszú szárú csizma teszi fel.

Autumn,Fashion,Two,Women,In,Trendy,Clothes,Coat,,High,Boots,
Azonnal figyelmet követel, ugyanakkor kényelmes választás is a nyári ruha csizmával
Forrás: Shutterstock

Ha jól kombinálod kedvenceidet, senkinek sem fog feltűnni, hogy kedvenc őszi ruhád ugyan az a darab, amit még nyáron viseltél a hétvégi kerti partin.

Színek bűvöletében

Ha egy fehér nadrágot vagy világos darabot szeretnél átemelni az őszi ruhatáradba, könnyedén megteheted, ha mondjuk egy zöld vagy bordó kardigánnal és barna csizmával kombinálod. Egy ilyen párosítás érzékeltetni fogja, hogy nem bolondultál meg, tudod te is, hogy már beköszöntött az ősz, de a lenge nyári ruha és egy föld színű csizmával kellemes látványt nyújt a hűvösebb napokon is.

Harisnya a legjobb barátod

Ha a ruhád, szoknyád anyaga megengedi, és harisnyát lehet hozzá venni, semmi akadálya annak, hogy egy barátnős kávézásra vagy a péntek esti randira ebben indulj el és élvezd a vénasszonyok nyarát. Bőrdzsekivel és western csizmával teli találat. A szürke monokróm árnyalatok kifejezetten sikkes megjelenést kölcsönöznek a nyári szetteknek, de ha szeretnéd egy kicsit feldobni a szürke hétköznapokat, akkor válassz inkább színes felsőket, pulóvereket.

Fashion,Details,Of,Accessories,Of,Stylish,Woman,Sitting,In,City
Az őszi-téli szezonban a mintás és élénk színű harisnyák is helyet kapnak a divatban
Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2018 Maria Markevich/Shutterstock.  No use without permission.

Rétegezés mesterfokon

Ebben az esetben nincs olyan, hogy túl sok. A rétegezés lényege, hogy egy vagy akár több darabot is viselhetsz a lenge ruha fölött: pulóvert, kardigánt, vagy az ősz nagy visszatérőjét, a kötött mellényt, amit megbolondíthatsz egy színes övvel. Természetesen a legnagyobb hidegben a kabát és a bőrdzseki sem hiányozhat. A ruhák színe nem baj, ha élénk és feltűnő, de éppen ezért a többi darab ne legyen túl harsány és kirívó. Találd meg a tökéletes egyensúlyt!

A lenge darabokhoz tökéletes választás lehet még a bokacsizma is, amely a hideg idő ellenére is vagányságot kölcsönöz a külsődnek. Légy idén ősszel merész, ugorj fejest a divat színpompás világába, és bátran kombináld egymással az összes árválkodó ruhát a gardróbodban!

Divat inspiráció gyanánt hoztunk neked néhány összeállítást, hogy megkönnyítsük a választást.


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.