Alig takarta valami Beyoncé melleit: mélyen dekoltált arany ruhában pózolt

Beyoncé RENAISSANCE WORLD TOUR - Los Angeles
WireImage for Parkwood - Kevin Mazur
Marilyn Monroe dekoltázs Beyoncé
Az énekesnő mindig megadja a módját, ha megjelenik valahol. Beyoncé ezúttal úgy festett, mint Marilyn Monroe.

Egy whiskymárka párizsi bemutatóján kápráztatta el a közönséget Beyoncé. Az énekesnő a rendezvényen a konyhára is bement, hogy a séffel néhány szót válthasson. 

Beyoncé RENAISSANCE WORLD TOUR - Los Angeles
Beyoncé a világ legsikeresebb elóadóinak egyike
Forrás: WireImage for Parkwood

Beyoncé Marilyn Monroe-ként jelent meg

Az énekesnő - úgy tűnik - saját maga is elégedett volt a megjelenésével, ugyanis az Instagramra is kitett jó néhány fotót: a kommentelők pedig egyenesen istennőnek titulálták kedvencüket. Beyoncé a képeken úgy fest, mint egy modern Marilyn Monroe - nem csak dús idomai, de frizurája is a tragikus sorsú színésznőt idézi. 

Mindenük megvan, szeretik a pompát, de szerények

Beyoncé és Jay Z egy hatalmas, Csendes-óceánra néző kastélyban lakik Malibuban, ami körülbelül  200 millió dollárt ér. Itt töltik a legtöbb időt, de vannak ingatlanjaik Hamptonsban és New Yorkban is, ahol Jay-Z született és felnőtt. Annak ellenére, hogy a zenei és szórakoztatóiparban elért közös sikereiknek köszönhetően kiváltságos életmódjuk van, Beyoncé és Jay-Z hihetetlenül szerények és ahol tudnak, segítenek. Az énekesnő édesanyja a minap beszélt arról, hogy lánya nem felejti el a gyerekkorát és hogy szociális érzékenységre nevelték, ezért, bár szereti a csillogástés hogy mindent megadhat a gyerekeinek, hihetetlenül jólelkű és sokat adományoz. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.